Ντεμπούτο στην έδρα με νίκη ο Διαγόρας, 2-0 τη Σκιάθο

Με τον καλύτερο τρόπο έκανε ντεμπούτο στην έδρα του ο Διαγόρας, αφού τις δυο πρώτες αγωνιστικές αγωνίστηκε μακριά από το Στεφανοβίκειο, επικρατώντας της πάντα μαχητικής Σκιάθου με 2-0. Για την ομάδα του Μιχάλη Βαγγόπουλου το τελικό σκορ διαμορφώθηκε πολύ νωρίς και τα γρήγορα γκολ σε συνδυασμό με την καλή εμφάνιση των γηπεδούχων, δεν άφησαν πολλά περιθώρια αντίδρασης στους νησιώτες…

Στοιχείο που χαρακτήρισε την αναμέτρηση αποτέλεσε και η περίπου δεκάλεπτη διακοπή για διαπληκτισμούς μεταξύ των ποδοσφαιριστών.
Το σκορ της αναμέτρησης άνοιξε με τη συμπλήρωση του δεκαλέπτου με σουτ ο Καλιακούδας και το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 20λεπτο με σκόρερ τον Πάσχο αυτή τη φορά.
Πολύ σημαντική στιγμή για να αυξήσει τα τέρματά του είχε ο Διαγόρας στο 69′ με πέναλτι που καταλογίστηκε σε ανατροπή του Γάρου. Την εκτέλεση ανέλαβε να κάνει ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Βουραζέρης, όμως ήταν άστοχος.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν έχοντας κάποιες καλές στιγμές με τον Σκέμπι, ωστόσο δεν κατάφεραν αν σημειώσουν έστω κι ένα γκολ που θα τους έβαζε ξανά στο παιχνίδι.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Βουραζέρης, Καραμανλής, Γαλογαύρος, Κ. Καραπλιάγκος (60′ Πρασσάς), Καμπουρέλης, Σπ. Καραπλιάγκος, Γάρος (80′ Καπούλας), Καρατζιώλης, Πάσχος, Καλλιακούδας (70′ Κόκκας), Γκάμπας.
ΣΚΙΑΘΟΣ: Παπάρας, Τουρναβίτης, Κυπαρισσός (55′ Φερετζέλης), Γκιαουράκης, Μπρέγκου, Νικολαΐδης, Γαζέτης, Βεργίνης (46′ Σταμέλος), Σκέμπι, Σαρρής, Μιστάκου (75′ Τάσου).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις