Συνεχίζει με φόρα ο Πύρασος, πέρασε με 1-4 από τη Σούρπη

Συνεχίζει το εντυπωσιακό του σερί ο Πύρασος, που πέρασε άνετα μέσα από τη δύσκολη έδρα του Αίαντα Σούρπης με 4-1. Οι αγχιαλίτες δείχνουν κάθε αγωνιστική ότι δίκαια τους έχουν δώσει τον τίτλο του φαβορί κι ότι με βάση τη φόρμα στην οποία βρίσκονται, δύσκολα θα βρεθεί αντίπαλος να τους ανακόψει…

Στο 33′ ο Αντζούρης από κοντά, ύστερα από σέντρα του Σιώμου το 0-1, στο 48′ ο Σφάκας με κεφαλιά ύστερα από πάσα του Ρουκά το 0-2, στο 70′ ο Σιώμος από κοντά ύστερα από ασίστ του Αντζούρη το 0-3 και στο 75′ ο Κατής με δυνατό διαγώνιο σουτ το 1-4. Ο Αίας είχε μειώσει σε 1-3 στο 71′ με εύστοχο πέναλτι του Κατσαβριά.
Άλλες φάσεις για γκολ, στο 11΄ σουτ του Μαλισσόβα μέσα από τη μεγάλη περιοχή ψηλά άουτ, στο 13′ κεφαλιά Αντζούρη από καλή θέση, άουτ. Στο 66′ διαγώνιο σουτ του Σφάκα μπλόκαρε ο τερματοφύλακας κι 69′ μακρινό φάουλ του Κωστούλα έσκασε στο τερέν κι έφυγε άουτ.
ΑΙΑΣ: Λαγός, Κουτσούμπας, Παπανικολόπουλος, Κραβαρίτης (68′ Αθ. Κ. Κωστούλας), Μπιρτσάι, Γρούνας (46′ ́ Γαρυφάλλου), Δημητρίου (46′ Χειλάς), Χριστέλος, Αθ. Αθ. Κωστούλας. Κατσαβριάς, Χουλιαράς.
ΠΥΡΑΣΟΣ: Ντ. Βαν ντε Γουίχε, Ρουκάς (80′ Γιοβάνης), Ερρ. Βαν ντε Γουίχε, Μαλισσόβας, Κοτζαθανάσης (76′ Χ. Μπούτλας), Τανάγιας, Μπασδάνης, Αντζούρης (83′ Στεργίου), Σιώμος, Κατής, Σφάκας.

*ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Γρ. Τύπου Πυράσου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις