Λ. Μπακάλης: Δείχνουμε επιπολαιότητα ως ομάδα

Ο τεχνικός του Ρήγα Φεραίου, Λάκης Μπακάλης, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας επεσήμανε πως οι παίκτες του δεν είναι συγκεντρωμένοι σε ολόκληρο το παιχνίδι, δείχνοντας επιπολαιότητα: «Τίποτα δεν μας πήγε καλά από την αρχή. Στην πρώτη φάση χάσαμε τη μπάλα και δεχθήκαμε γκολ. Αυτό μας έφερε

κάποια νευρικότητα, αλλά με την πάροδο του χρόνου βελτιωθήκαμε. Μετά το 20′ ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι κυκλοφορώντας σωστά τη μπάλα, κάναμε ευκαιρίες και ισοφαρίσαμε, ενώ θα μπορούσαμε να κάνουμε και την ολική ανατροπή πριν το ημίχρονο.
Στο β’ μέρος αρχίσαμε να παίζουμε ανορθόδοξα και δεχθήκαμε γκολ από στημένη φάση. Τα πράγματα δυσκόλεψαν, αλλά τουλάχιστον καταφέραμε να πάρουμε τον ένα βαθμό, αν και στο τέλος είχαμε άλλες δύο μεγάλες ευκαιρίες για τη νίκη. Ως ομάδα δείχνουμε επιπολαιότητα και πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Θα προσπαθήσω να το διορθώσω αυτό από την άλλη Κυριακή».
Στη συνέχεια ο κ. Μπακάλης ρωτήθηκε για την αμυντική λειτουργία της ομάδας: «Φαίνεται πως «πληρώνουμε» το κάθε λάθος που κάνουμε. Η άμυνά μας είναι καλύτερη και πιο έμπειρη, αλλά δεν το δείχνει».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις