Στη Βαλτική για το τρία στα τρία η Εθνική με Εσθονία

Η Εθνική μας ομάδα θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί και να περάσει με το διπλό από το Ταλίν επί της Εσθονίας (21:45, ΣΚΑΪ – OTE Sport 1) χτίζοντας ακόμα πιο στέρεα θεμέλια για τη συνέχεια. ριν ξεκινήσει ο όμιλος των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου όλοι λέγανε πως ένα σερί τριών νικών στο ξεκίνημα απέναντι

σε Γιβραλτάρ, Κύπρο και Εσθονία θα είναι σημαντικό για την Εθνική ομάδα τόσο από βαθμολογικής όσο και από ψυχολογικής άποψης για τη συνέχεια του ομίλου.
Ήδη τα… 2/3 έχουν γίνει και σήμερα το βράδυ η Ελλάδα θέλει να κάνει το τρίτο βήμα με νίκη μέσα στην Εσθονία προκειμένου να πάει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο κρίσιμο ματς του Νοεμβρίου με τη Βοσνία στο Καραϊσκάκη.
Σε σχέση με το ματς της Παρασκευής κόντρα στην Κύπρο, ο Σκίμπε δεν θα έχει δύο βασικές μονάδες του διαθέσιμες. Μετά τον Τζαβέλλα που αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι της Παρασκευής, είδε και τον Φορτούνη να μένει νοκ-άουτ και να μην ταξιδεύει με την υπόλοιπη αποστολή στο Ταλίν.
Έτσι στην ενδεκάδα θα μπουν νέα πρόσωπα με τον Σταφυλίδη να περνάει στο αριστερό άκρο της άμυνας, τον Κυριάκο Παπαδόπουλο στα χαφ, τον Χολέμπας στο αριστερό άκρο μπροστά και τον Γιαννιώτα στα δεξιά. Βέβαια θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Καρέλης.
Η πιθανή ενδεκάδα της Εθνικής μας απέναντι στην Εσθονία αναμένεται να αποτελείται από τους: Καρνέζη, Τοροσίδη, Παπασταθόπουλο, Μανωλά, Σταφυλίδη, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Μανιάτη, Μάνταλο, Χολέμπας, Γιαννιώτα και Μήτρογλου.
Από την πλευρά των Εσθονών, ο Μάρτιν Ριμ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο παιχνίδι με το Γιβραλτάρ με ένα εύκολο 4-0. Ο Ριμ αποτελεί μία από τις ηγετικές φυσιογνωμίες του ποδοσφαίρου της χώρας, όντας ο πρώτος σε συμμετοχές με τη φανέλα της Εθνικής Εσθονίας ως ποδοσφαιριστής. Οι Εσθονοί περιμένουν πολλά από την εμπειρία του, ενώ στον αγωνιστικό χώρα βαρόμετρο αποτελούν οι εμφανίσεις του στόπερ Κλάβαν, που αγωνίζεται στη Λίβερπουλ, αλλά και του πολύ φορμαρισμένου επιτελικού μέσου Βασίλιεφ.Η Εσθονία αναμένεται να ξεκινήσει με τους: Ακσάλου, Τενίστε, Μπαράνοφ, Κλάβαν, Κρούγκλοφ, Κάιτ, Μετς, Βασίλιεφ, Λουτς, Ζενιόφ, Ανιέρ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις