«Πάμε στον Βόλο για το καλύτερο αποτέλεσμα»

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Σάκης Θεοδοσιάδης μετά τη νίκη της ομάδας του με 3-0 επί του Πιερικού στο γήπεδο της Φιλιππούπολης από την εικόνα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του. Ο προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας αναφέρθηκε στο προσεχές παιχνίδι Κυπέλλου που δίνει η ομάδα τους με τον Ολυμπιακό Βόλου τονίζοντας πως ξεκινά άμεσα η προετοιμασία. Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής των “κυανόλευκων” Πέτρος Διβανές ανέφερε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όπου η ομάδα του θα επιδιώξει το καλύτερο αποτέλεσμα. Αναλυτικά:

Σάκης Θεοδοσιάδης: “Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την σημερινή δίκαιη νίκη. Μία νίκη που μας δυναμώνει ακόμη περισσότερο για την δύσκολη συνέχεια. Ξέραμε ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα. Μια αήττητη ομάδα. Μία καλά δουλεμένη ομάδα. Τα παιδιά όμως σήμερα παρουσιάστηκαν πειθαρχημένα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ξέρανε τι ζητούσαν στον αγωνιστικό χώρο. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος γιατί βλέπω πράγματα που δουλεύουμε στην προπόνηση, να βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο. Είχαμε κυριαρχία σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Σκοράραμε τρεις φορές και κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον κόσμο που βρέθηκε και σήμερα δίπλα μας και από εκεί και πέρα θα δουλέψουμε για να προετοιμαστούμε για το μεσοβδόμαδο παιχνίδι Κυπέλλου. Εύχομαι στον κ. Ζιώγα καλή συνέχεια και τα καλύτερα στην ομάδα του Πιερικού”.

Πέτρος Διβανές:  “Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Κάναμε μία καλή εμφάνιση και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Πιστεύω πως ήμασταν κυρίαρχοι σήμερα. Βάλαμε τρία γκολ. Δημιουργήσαμε κι άλλες φάσεις. Είχαμε και ένα δοκάρι. Πιστεύω πως δεν μας δημιούργησε ο αντίπαλος κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στον Πιερικό. Είναι μία νεανική ομάδα με καλούς παίκτες και εύχομαι να πετύχει τους στόχους της. Εμείς έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι Κυπέλλου στο Βόλο, θα δουλέψουμε και θα πάμε για το καλύτερο”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις