Μαλακασιώτης: «Συνδυάσαμε ωραίο ποδόσφαιρο με το αποτέλεσμα»

Ο Φάνης Μαλακασιώτης εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Νίκης στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά τη λήξη του αγώνα στην Κέρκυρα με αντίπαλο τον Αστέρα Πετριτή. Ο μέσος της βολιώτικης ομάδας τόνισε πως το νικηφόρο αποτέλεσμα ήρθε σε συνδυασμό με ωραίο ποδόσφαιρο και συμπλήρωσε πως μέσα από τις προπονήσεις θα δουλέψει τα τελειώματά του ώστε να βοηθήσει ακόμη περισσότερο την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φάνη Μαλακασιώτη:

«Ήρθαμε σε μία δύσκολη έδρα με ‘’δύσκολο’’ αγωνιστικό χώρο με σκοπό να πάρουμε τη Νίκη. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς και παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο. Γνωρίζαμε τον αντίπαλο που θα αντιμετωπίζαμε που είναι μία καλή ομάδα. Καταφέραμε να συνδυάσουμε το καλό ποδόσφαιρο με το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στήριξε, εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να τον κάνουμε χαρούμενο με τον τρόπο που θα αγωνιζόμαστε».

Για τα τελειώματά του που δεν έχουν ευτυχή κατάληξη

«Μέσα από την προπόνηση θα προσπαθήσω να βελτιώσω αυτόν τον τομέα και είμαι βέβαιος πως θα τα καταφέρω. Πιστεύω πως θα πετύχω κι εγώ γκολ για να βοηθήσω πάνω απ’ όλα την ομάδα. Πάνω απ’ όλα να κερδίζει η ομάδα και όλα τ’ άλλα θα έρθουν μόνα τους».