Ολυμπιακός Β.: «Ο πήχης ανεβαίνει»

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου, με τη οποία ευχαριστεί τους φιλάθλους της ομάδας για την παρουσία τους στο παιχνίδι με την Αμβρακία και τους καλεί να δώσουν το «παρών» και στο φιλικό της Τετάρτης με τον Αιγινιακό. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ομάδα μας κατάφερε κι έκανε τον αρχικό μας στόχο, πραγματικότητα. Πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Ο πήχης ανεβαίνει το επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς όλοι θέλουμε να καμαρώσουμε τον Ολυμπιακό Βόλου σε υψηλότερες κατηγορίες.
Ευχαριστούμε ακόμη μια φορά όλους τους φιλάθλους μας, που βρέθηκαν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και με το χειροκρότημά τους μετουσιώθηκαν σε 12ο παίκτη.
Το ραντεβού μας στο γήπεδο ανανεώνεται γι’ αυτή την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016 στις 16:00, όπου ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται σ’ ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι τον Αιγινιακό, ο οποίος αγωνίζεται στην Football League.
Να είστε όλοι εκεί! Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατά!

Τα εισιτήρια για το φιλικό με τον Αιγινιακό
Αναφορικά με την είσοδο των φιλάθλων στο φιλικό παιχνίδι της ομάδας με τον Αιγινιακό, την Τετάρτη, να σημειωθεί ότι στα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα διατίθενται κουπόνια για την οικονομική ενίσχυση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 αξίας 10€ , ενώ θα υπάρχουν κουπόνια ενίσχυσης των 5€ για τις γυναίκες και τα παιδιά άνω των 12 ετών, αλλά και τους ανέργους.
Τα παιδιά ηλικίας έως 12 ετών (με τη συνοδεία κηδεμόνα) θα εισέρχονται δωρεάν.
Οι φίλαθλοι, θα προμηθεύονται τα κουπόνια από τις 14:00 έως και την έναρξη του φιλικού αγώνα, ενώ η είσοδος θα πραγματοποιηθεί από τη δεύτερη πεζογέφυρα”.