Γεμάτο Σαββατοκύριακο για τον Αιολικό

Γεμάτο δραστηριότητες ήταν το Σαββαοκύριακο που πέρασε για τον Αιολικό, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου του συλλόγου:

“Εκδρομή στη Θεσσαλονίκη και Κατερίνη. Συμμετοχή στον αγώνα δρόμου της Φλόγας.

Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου η ομάδα των παμπαίδων με προπονητή τον κ.Τελέγκα Στάθη έδωσε φιλικό παιχνίδι με την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου προσφέροντας πλούσιο θέαμα.

Την ίδια μέρα οι αγωνιστικές ομάδες του Αιολικού Βόλου(παιδικό β, κορασίδες) βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη με προπονητές τους κ. Σαμαρά Αντώνη , κ. Οικονόμου Γεώργιο και συνοδό την κ. Θάλεια Σεφερειάδου και έπαιξαν φιλικά παιχνίδια με τις αντίστοιχες ομάδες των εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη της Θεσσαλονίκης .

Διανυκτέρευσαν το βράδυ του Σαββάτου στην Κατερίνη και στις 9 Οκτωβρίου ημέρα Κυριακή το πρωί αγωνίσθηκαν με τους παίδες και κορασίδες της ΑΓΕΤ- Κατερίνης. Οι αναμετρήσεις των ομάδων προσέφεραν όμορφο θέαμα με πολλές υποσχέσεις για το μέλλον ανανεώνοντας το ραντεβού στο Βόλο με Μαντουλίδη και ΑΓΕΤ-Κατερίνης .

Την ίδια μέρα με τους προπονητές   κ. Καπουρτίδου Μαρία και κ. Τελέγκα Στάθη μια αντιπροσωπευτική ομάδα του Αιολικού συμμετείχε στον αγώνα δρόμου της ΦΛΟΓΑΣ συμπαριστάμενη στον αγώνα που δίνουν καθημερινά τα παιδιά για την επιβίωση τους.

 

 

 

 

 

 

 

Από το Δ.Σ.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις