Να εξαντλήσει τις ελπίδες πρόκρισης με Παναιτωλικό (pregame)

Στο Αγρίνιο βρίσκεται από χθες η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου, εν όψει της σημερινής αναμέτρησης για την 3η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 19.30 και θα μεταδοθεί «ζωντανά» από το ΟΤΕ Sport 4. Ντεμπούτο στον πάγκο του Ολυμπιακού θα κάνει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ο…

…οποίος διαδέχθηκε τον Γιώργο Κούτση στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες πρόκρισης, απέναντι σε μια ομάδα που έχει ήδη αποκλειστεί. Ο Παναιτωλικός χωρίς βαθμό μετά από δύο παιχνίδια έχει αποχαιρετήσει πρόωρα τη διοργάνωση.
Ο Ολυμπιακός χρειάζεται μόνο νίκη για να προκριθούν στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης και παράλληλα να κερδίσει ο Παναθηναϊκός τα Χανιά εκτός έδρας (οι «πράσινοι» αγωνίζονται την ίδια ώρα στα Περιβόλια).
Πάντως, στο συγκεκριμένο παιχνίδι αρκεί μία ισοπαλία για να προκριθούν «χέρι-χέρι» οι δύο ομάδες, ο Παναθηναϊκός ως πρώτος του ομίλου και τα Χανιά ως η δεύτερη ομάδα.
Εκτός αποστολής έμεινε ο Μέζα και ο νεαρός Δημήτρης Κεσίδης, που τις προηγούμενες μέρες είχε υποχρεώσεις με την Εθνική Κ-18.
Αν λάβουμε υπόψη τις δοκιμές που έκανε ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» στην προπόνηση της Τρίτης, ο Κολίτσι θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Καρράς, με τον Μαργαρίτη να αγωνίζεται ως αριστερός οπισθοφύλακας. Οι δύο κεντρικοί αμυντικοί θα είναι οι Γιαλούσης και Μακρυδημήτρης. Στο χώρο του κέντρου οι Ρόκας και Κορνελάτος θα είναι οι δύο αμυντικοί χαφ, ο Νικολιάς θα αγωνιστεί στη δεξιά πτέρυγα, ο Μπιτάνγκ στην αριστερή, ενώ ο Θέος θα κινείται πίσω από τον προωθημένο Διαμαντόπουλο. Στην αποστολή μετέχουν επίσης και οι Κασμερίδης, Ζέρης, Μπάρμπας, Σλοπελίτης, Μαρτίνεθ, Καψιώτης, Ντινόπουλος και Αραπίτσας.

Ο Παναιτωλικός
Για τον Παναιτωλικό προέχει ο αγώνας με τον ΠΑΣ την Κυριακή και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου για το Κύπελλο περνά μοιραία σε δεύτερο πλάνο, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης. Πέρα από τους τραυματίες Καλογέρη (θεραπεία), Μορένο και Θεοδωρίδη (ατομικό), ο Μάκης Χάβος άφησε εκτός αποστολής πολλούς ακόμη βασικούς επιλέγοντας για την αποστολή τους εξής παίκτες: Κουτρομάνος, Κέβιν, Κωνσταντινόπουλος, Κούσας, Άλβες, Κάπελ, Χαντάκιας, Μαλεζάς, Γοδόι, Μήλιος, Στεφανάκος, Μύγας, Ετζενγκέλε, Κολοβούρης, Ζαρκάδας, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλείου, Ρουμπουλάκου.

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
Βοηθοί: Πάτρας (Μακεδονίας), Μπετσόγλου (Κορινθίας)
4ος διαιτητής: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις