Κίνδυνος να …τιναχτεί στον αέρα το κύπελλο της ΕΣΚΑΘ;

Κίνδυνο να …τιναχθεί στον αέρα αντιμετωπίζει το κύπελλο μπάσκετ της ΕΣΚΑΘ τουλάχιστον όσον αφορά τις ομάδες της Μαγνησίας (πλην του Ίωνα) που έχουν περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Κι αυτό γιατί πέντε σωματεία και συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός Βόλου, ο Γ.Σ.Βόλου, η Νίκη Βόλου, η Ανάληψη και η ΑΕΒ Διμηνίου απέστειλαν επιστολή προς…

…τον πρόεδρο και στα μέλη του Δ.Σ. της ΕΣΚΑΘ με την οποία διαφωνούν ως προς τον τρόπο διεξαγωγής της 2ης φάσης και των υπολοίπων ως την τελική τετράδα και προτείνουν οι 16 ομάδες που θα οριστικοποιηθούν μετά τη διεξαγωγή και των τελευταίων αναμετρήσεων στους ομίλους, (δεν έχουν γίνει), να μπουν κανονικά στην κληρωτίδα, προκειμένου να αμβλυνθούν τα προβλήματα που προκάλεσε η ασάφεια όπως αναφέρουν ως προς τη συνέχεια του θεσμού.

Ζητούν η επόμενη φάση του κυπέλλου να διεξαχθεί με ξεκάθαρες όπως αναφέρουν διαδικασίες, αλλιώς θα βρεθούν στη δυσάρεστη θέση να απέχουν από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Αναμένεται η απάντηση της ΕΣΚΑΘ η οποία επιθυμεί τη συνέχιση των αγώνων όπου το ερχόμενο Σαββατοκύριακο προτίθεται να ορίσει τους αγώνες Γ.Σ.Βόλου-Ολυμπιακός και Νικη-Ίωνας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις