“Σφιχτό”, γεμάτο ενέργεια σύνολο, “χτίζει” ο Τζαναβάρας

Μία προπόνηση περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα προετοιμασίας της Νίκης Βόλου (11/8), αφού για το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η πρώτη φιλική αναμέτρηση των «κυανολεύκων» με τον Αχαρναϊκό.

Η σημερινή πρωϊνή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα και δόθηκε έμφαση στην τακτική. Κατά τη χθεσινή (10/8) ημέρα το πρόγραμμα ήταν λίγο πιο χαλαρό από τις προηγούμενες, αφού, λόγω του σημερινού φιλικού, οι δύο προπονήσεις, πρωί και απόγευμα, επικεντρώθηκαν στην εμπέδωση από τους ποδοσφαιριστές…

…των αγωνιστικών συστημάτων που θα ακολουθεί η Νίκη κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας προσπαθεί να «χτίσει» ένα σύνολο «σφιχτό» που θα είναι γεμάτο ενέργεια και όλοι οι ποδοσφαιριστές θα παίζουν για την ομάδα. Η ουσία θα είναι το πρώτο ζητούμενο χωρίς να παραβλέπεται το γεγονός πως οι φίλοι της Νίκης τον τελευταίο καιρό έχουν συνηθίσει να βλέπουν και καλό ποδοσφαιρικό θέαμα.

Στόχος των ανθρώπων της Νίκης είναι η βολιώτικη ομάδα να είναι πανέτοιμη με την έναρξη του πρωταθλήματος ,ώστε να πρωταγωνιστήσει για ακόμα μία φορά στο πρωτάθλημα και στο τέλος όλοι μαζί να πανηγυρίσουν την πολυπόθητη άνοδο, γιορτάζοντας ταυτόχρονα και τα 90 χρόνια ιστορίας του συλλόγου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις