Δυνατό τεστ σήμερα για Ολυμπιακό Β. κόντρα στον Αιγινιακό

Δυνατό φιλικό παιχνίδι δίνει σήμερα Τετάρτη (12/10) στις 16.00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο Ολυμπιακός Βόλου με αντίπαλο τον Αιγινιακό. Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας αναμένεται να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, αν και θα προφυλαχθούν

για προληπτικούς λόγους οι Ιβάν Ναστέφσκι και Θανάσης Τέλλος. Ο πρώτος προερχόταν από μυϊκό τραυματισμό, αν και έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα μ ε την Αμβρακία. Ο δεύτερος αντικαταστάθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς αντιμετώπισε ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού.
Από εκεί και πέρα, δεν θα αγωνιστούν σήμερα στο ματς με τον Αιγινιακό και οι Φελίπε Ντα Κόστα και Παναγιώτης Ζώνας, οι οποίοι βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας.

Τα εισιτήρια για το φιλικό με τον Αιγινιακό
Αναφορικά με την είσοδο των φιλάθλων στο φιλικό παιχνίδι της ομάδας με τον Αιγινιακό, την Τετάρτη, να σημειωθεί ότι στα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα διατίθενται κουπόνια για την οικονομική ενίσχυση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 αξίας 10€ , ενώ θα υπάρχουν κουπόνια ενίσχυσης των 5€ για τις γυναίκες και τα παιδιά άνω των 12 ετών, αλλά και τους ανέργους.
Τα παιδιά ηλικίας έως 12 ετών (με τη συνοδεία κηδεμόνα) θα εισέρχονται δωρεάν.
Οι φίλαθλοι, θα προμηθεύονται τα κουπόνια από τις 14:00 έως και την έναρξη του φιλικού αγώνα, ενώ η είσοδος θα πραγματοποιηθεί από τη δεύτερη πεζογέφυρα.
Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν και για το φιλικό παιχνίδι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις