Λ. Σέμος: «6-7 ομάδες θα το παλέψουν μέχρι τέλους για την άνοδο»

Στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και συγκεκριμένα του 2ου ομίλου, στον οποίο μετέχει και η ομάδα του, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο Λάζαρος Σέμος. Ο τεχνικός του Θεσπρωτού έχρισε τα φαβορί για την άνοδο και μίλησε για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα.

Απόσπασμα από τις δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του Prisma “91.6”:

Αν συμφωνεί ότι το πρωτάθλημα φέτος είναι πιο χαμηλής ποιότητας: «Είμαι αντίθετος σε αυτό. Οι ομάδες που συναντήσαμε ως τώρα ήταν αρκετά καλές. Ο Καραϊσκάκης ήταν ο γνωστός Καραϊσκάκης που διεκδικεί κάθε χρόνο το πρωτάθλημα, ακόμα και το Ελευθεροχώρι που ανέβηκε φέτος στην κατηγορία, η Νίκη Βόλου που είναι μια έμπειρη ομάδα. Παίξαμε και με τον Διαγόρα Σεβαστής. Ήταν ένα παιχνίδι που το σκορ μας αδικεί, δημιουργήσαμε πάρα πολλές φάσεις με σχεδόν καμία του Διαγόρα κι όμως κάναμε τέσσερα λάθη αμυντικά και τα πληρώσαμε. Είναι κάτι που μας θυμώνει και πρέπει να βρούμε τις λύσεις».

Ποιον βλέπει φέτος φαβορί: «Θεωρώ ότι υπάρχουν έξι εφτά ομάδες αρκετά καλές, που θα το παλέψουν μέχρι τέλος. Ο Απόλλων Λάρισας, ο Καραϊσκάκης, η Νίκη Βόλου, ο Ολυμπιακός Βόλου, η Πύδνα είναι πάρα πολύ καλές ομάδες. Από εκεί και πέρα σε κάθε πρωτάθλημα υπάρχει και μια έκπληξη. Αυτή τη στιγμή δείχνει να είναι αυτή η έκπληξη ο Διαγόρας».

Για το αν οι υπόλοιπες ομάδες βράζουν στο ίδιο καζάνι: «Εγώ θα μιλήσω για εμάς. Στις πέντε πρώτες αγωνιστικές θεωρώ πως σύμφωνα με την απόδοσή μας στο γήπεδο δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε. Όμως είναι ποδόσφαιρο. Θα βρεθεί και κάποιο άλλο παιχνίδι στο οποίο δεν θα αξίζουμε τη νίκη και ενδεχομένως θα την πάρουμε. Όλα αυτά είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Υπάρχουν διαφορές στις ομάδες από εκεί και κάτω (από τις έξι επτά που είπα) γιατί το πρωτάθλημα δεν είναι μόνο πέντε αγωνιστικές είναι τριάντα. Θα έχουμε καλύτερη εικόνα στο τέλος του πρώτου γύρου. Γιατί το ξεκίνημα για κάποιες ομάδες μπορεί να είναι πάρα πολύ καλό, για κάποιες ομάδες όχι. Οι βελτιωτικές κινήσεις και η εμπειρία των πρώτων αγωνιστικών μας δείχνουν τον δρόμο για να καλυτερέψουμε τα πράγματα».

Για τη δομή του πρωταθλήματος: «Θα ήθελα να υπάρχει σταθερότητα. Κάτι που δεν συμβαίνει. Χωρίς σταθερότητα δεν υπάρχει σωστός προγραμματισμός. Στον Θεσπρωτό μας ενδιαφέρει να είναι η ομάδα ανταγωνιστική και να δημιουργήσει έναν κορμό για τα επόμενα χρόνια».

Απομαγνητοφώνηση – επιμέλεια: goalpost.gr