Π. Τζαναβάρας: Ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Παναγιώτης Τζαναβάρας, μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τον Αιγινικό δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των νεαρών παικτών της ομάδας που αγωνίστηκαν, αλλά και αυτών που είχαν μικρό χρόνο συμμετοχής. Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή των «ερυθρολεύκων»:

«Εμείς από την πλευρά μας είχαμε μία πρόταση να παίξουμε με το φιλικό σωματείο του Αιγινιακού και τη δεχθήκαμε, παρότι δεν ήταν στο πρόγραμμά μας. Οι άνθρωποι εκεί στη Β’ Εθνική ταλαιπωρούνται και είναι κρίμα που δεν έχει αρχίσει ακόμη το πρωτάθλημα. Αντιμετωπίσαμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, με εξαιρετικό υλικό και καλά δουλεμένη. Εμείς είδαμε μερικά πράγματα και δώσαμε την ευκαιρία και στους πιο μικρούς σε ηλικία παίκτες να παίξουν, απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Γενικώς ήταν ένα καλό φιλικό. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά και την προσπάθεια τους.
Έπαιξαν όλοι 45 λεπτά, εκτός από ορισμένους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν 90 λεπτά και κάνα δύο παίκτες που αγωνίστηκαν 75 λεπτά. Είμαστε εντάξει. Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Λάρισας και θα συγκεντρωθούμε σ’ αυτό το παιχνίδι. Να ευχηθώ καλή αρχή στην ομάδα του Αιγινιακού, καλή επιτυχία στον Περικλή Αμανατίδη και ότι καλύτερο. Ήταν ένα ωραίο φιλικό».
Για το αν ήταν μέρος της τακτικής το γεγονός ότι στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έπαιξε πιο αμυντικά, δίνοντας χώρο στον αντίπαλο: «Ο Αιγινιακός είχε καλύτερη κατοχή μπάλας από μας, ενώ εμείς δε θέλαμε να ρισκάρουμε πολλά πράγματα. Ιδιαίτερα τρέμαμε για οποιονδήποτε τραυματισμό και ήμασταν λίγο προσεκτικοί. Νομίζω ότι τον στόχο μας τον πετύχαμε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις