Π. Αμανατίδης: Πολύ χρήσιμο το φιλικό με τον Ολυμπιακό Β.

Ο προπονητής του Αιγινιακού, Περικλής Αμανατίδης, στις δηλώσει του μετά το φιλικό με τον Ολυμπιακό τόνισε για το παιχνίδι:
«Ήταν ένα καλό φιλικό παιχνίδι για μας. Ευχαριστούμε τον Ολυμπιακό Βόλου. Έχουμε προσπαθήσει να βρούμε κίνητρα για την έναρξη του πρωταθλήματος. Δε μου αρέσουν

τα τετριμμένα ,ότι το πρωτάθλημα δεν αρχίζει. Αυτό σίγουρα αποτελεί ένα πρόβλημα. Από την άλλη είμαστε υποχρεωμένοι να κρατάμε τους παίκτες σε μία ετοιμότητα. Το κίνητρο έχει να κάνει όταν είναι πολλά τα φιλικά παιχνίδια, πρέπει να ψάξεις κάτι διαφορετικό. Εμείς για την εποχή νομίζω ότι βρήκαμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, που έχει κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα. Έχει πέντε στα πέντε, παίξαμε σε ένα καλό γήπεδο και σ’ ένα περιβάλλον καλό, για να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα. Γι’ αυτό και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το παιχνίδι.
Είδαμε κάποια πράγματα που μας άρεσαν και κάποια που δε μας άρεσαν. Ο αντίπαλος μας έδωσε τη δυνατότητα να δούμε σε ποιες αδυναμίες πρέπει θα δουλέψουμε. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, που πάει καλά. Εμείς με υπομονή να κάνουμε όσα θέλουμε, γιατί έχουμε πολλές δυνατότητες. Είμαστε μια ομάδα, που βγάζει κάποια πράγματα στο γήπεδο. Είμαστε μια ομάδα γρήγορη. Νομίζω ότι θα επενδύσουμε πάνω σ’ αυτό και θα δείξουμε τη δύναμή μας. Αυτός θα είναι φέτος ο Αιγινιακός».
Για τον αν έχουν ανατραπεί τα σχέδια της ομάδας, εξαιτίας της μη έναρξης του πρωταθλήματος: «Δεν μας έχει ανατρέψει τα σχέδια το γεγονός ότι το πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει. Μας έχει μειώσει, όμως, την ποιότητα και την αξία που έχει μία δουλειά. Γιατί ετοιμαζόμαστε και με κάποιο χρονικό ορίζοντα. Θα μετρήσει η εμπειρία των επιτελείων, η ψυχοσύνθεση των παικτών, δηλαδή τα ψυχικά τους χαρίσματα. Έχει να κάνει με την υπομονή, έχει να κάνει με πολλά πράγματα. Αν όμως είσαι αποφασισμένος να πετύχεις, πραγματικά όλα αυτά περνούν σε δεύτερη μοίρα. Το πρόβλημα δεν το έχουμε μόνο εμείς, είναι συνολικό, το έχουν και οι άλλοι».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις