Κ. Παπαδόπουλος (Διαγόρας Σεβαστής): «Φαγητό, σάουνα, τζακούζι…»

Στην κάμερα του pieriasport μίλησε ο προπονητής της ομάδας έκπληξης του φετινού πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, του Διαγόρα Σεβαστής. Ο Κώστας Παπαδόπουλος τόνισε πως η διοίκηση της ομάδας φροντίζει ώστε όλα τα λειτουργούν σε επαγγελματικά πρότυπα κι αυτό είναι το μυστικό της μέχρι τώρα επιτυχημένης πορείας στο πρωτάθλημα

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Παπαδόπουλου:

«Την προηγούμενη εβδομάδα που παίζαμε με την Ιστιαία προσαρμόσαμε το στυλ του παιχνιδιού μας στις αδυναμίες αυτής της ομάδας. Σίγουρα το παιχνίδι το περιμέναμε πιο δύσκολο. Οι ευκαιρίες που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο και το σκορ μας έκανε να σκεφτούμε πως δικαιούμαστε μια πιο άνετη νίκη απέναντι στην ομάδα της Ιστιαίας. Στο δεύτερο ημίχρονο διαχειριστήκαμε το ματς, πετύχαμε άλλο ένα γκολ και θεωρώ πως δεν κινδυνέψαμε».

«Δεν πάμε για βόλτα στη Λευκάδα»

«Αυτή την εβδομάδα ετοιμαζόμαστε για το ματς Κυπέλλου της Λευκάδας με τον Τηλυκράτη. Θα ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες και θα δώσουμε ευκαιρία σε άλλους που είχαν λίγο χρόνο συμμετοχής, καθώς και σε παιδιά που ήρθαν τις τελευταίες μέρες στην ομάδα. Θεωρώ πως θα είναι ένα ματς Κυπέλλου όπου και οι δύο ομάδες θα δοκιμάσουν νέα σχήματα. Από εκεί και πέρα δεν πάμε για βόλτα στη Λευκάδα. Πάμε να διεκδικήσουμε τον αγώνα. Αν έρθει η νίκη ακόμη καλύτερα για εμάς. Δεν λέμε όχι στον θεσμό του Κυπέλλου. Από όσο ξέρουμε βάση της κλήρωσης θα παίξουμε όλα τα μας εκτός έδρας. Μπορούμε να το κυνηγήσουμε και να το συνδυάσουμε με το πρωτάθλημα. Θα πάμε όσο μας φτάσει.

Το ματς του πρωταθλήματος πάλι με την Λευκάδα θεωρώ πως θα είναι τελείως διαφορετικό από αυτό του Κυπέλλου. Στην ομάδα λέμε το εξής κάθε ματς το κοιτάμε ξεχωριστά όπως ξεχωριστά κοιτάμε και το Κύπελλο.

Δεν μιλάω ούτε για πρωταθλητισμό, ούτε για στόχους πως η ομάδα πρέπει να είναι ψηλά… το μόνο που λέω είναι πως διεκδικούμε κάθε αγώνα και να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα θετικά στοιχεία. Στο τέλος θα κάνουμε λογαριασμό.

Το λέω κάθε μέρα πως με τους ποδοσφαιριστές έχουμε κάνει μια καλή χημεία. Υπάρχει ένα καλό μίγμα νέων και έμπειρων ποδοσφαιριστών και τους δίνω πολλά συγχαρητήρια. Φαίνεται ακόμη και στην προπόνηση πως το διασκεδάζουν. Δεν έχουν το άγχος τους πρωταθλητισμού. Έρχονται με όρεξη και διάθεση στην προπόνηση να δουλέψουν και είμαι πολύ ευχαριστημένος και από την προσπάθεια και από την όρεξη που παρουσιάζουν στο γήπεδο. Έχουμε δημιουργήσει ένα οικογενειακό κλίμα και αυτό είναι το μυστικό της μέχρι τώρα παρουσίας μας στο πρωτάθλημα».

«Φαγητό, σάουνα, τζακούζι…»

«Η διοίκηση είναι κοντά στην ομάδα και φροντίζει να μας τα παρέχει όλα. Πέρα από τα υλικά που μας παρέχει η διοίκηση και τα οικονομικά κάνει και κάτι άλλο που είναι το μέγα μυστικό της ομάδα. Η διοίκηση είναι πολύ κοντά μας και μας στηρίζει σε όλα τα θέματα. Πάμε για καφέ ως ομάδα, για φαγητό, για σάουνα, τζακούζι… Δεν τα θεωρώ πολυτέλεια. Δουλεύουμε σε επαγγελματικά πρότυπα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις