Βασίλιεβιτς: «Ατού για Διαγόρα η έλλειψη πίεσης»

Ένας από τους πιο έμπειρους και πολύτιμους παίκτες του Διαγόρα Σεβαστής ως τώρα, μαζί με τους Μπενίσκο, Δεμηρτζόγλου και Βασιλειάδη, είναι ο 27χρονος Σέρβος μέσος, Μπράνισλαβ Βασίλιεβιτς, που πέτυχε ήδη τρία γκολ και μίλησε στην «ΑRENA PRESS».

Ο έμπειρος χαφ, που καλύπτει αρκετές θέσεις (ήρθε ως «εξάρι», από πέρσι καθιερώνεται ως «δεκάρι») συμπλήρωσε στην Ελλάδα τεσσεράμισι χρόνια, αρχικά παίζοντας στην Κοζάνη, ενώ πέρυσι στον Καραϊσκάκη, τονίζοντας για το θριαμβευτικό «5Χ5» στο 2ο όμιλο και τη συγκατοίκηση με τον Ολυμπιακό Βόλου: «Εξαρχής δεν πηγαίναμε για άνοδο και ούτε πάμε τώρα, ως νεοφώτιστοι.

Ωστόσο, στο γήπεδο δείχνουμε ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα, δεν μας χαρίζεται κάτι, είμαστε στις 4-5 πιο δυνατές στον όμιλο και δεν χάσαμε βαθμό. Αν συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, γιατί να μην κυνηγήσουμε το κάτι παραπάνω; Δεν θα αφήσουμε χαμένη την ευκαιρία αν προκύψει, θα το παλέψουμε. Ατού μας είναι η έλλειψη πίεσης, σε σχέση με άλλες ομάδες της κορυφής. Ξεκινήσαμε ιδανικά και το ταμείο θα γίνει στο τέλος, δεν κοιτάμε μακριά. Προσωπικά, ήμουν αισιόδοξος, βάσει του έμπειρου ρόστερ και των φιλικών.

Είμαστε νέα ομάδα, που ήθελε χρόνο. Η βελτίωση είναι συνεχής και θα είμαστε ακόμα καλύτεροι. Ίσως είναι καλύτερα να είμαστε αουτσάιντερ! Σίγουρα, ο Διαγόρας μεγαλώνει ως ομάδα και δεν έχουμε μυστικό! Ίσως το ομαδικό πνεύμα, δεν υπάρχουν… ατομιστές!».

ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΛΕΥΚΑΔΑ, ΜΕ ΝΕΑ «ΟΠΛΑ», ΑΝΤΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ

Οι Κατερινιώτες ταξιδεύουν δυο σερί Κυριακές στη Λευκάδα για «μάχες» με τον Τηλυκράτη, αρχικά αυτή για το κύπελλο και την άλλη για το πρωτάθλημα. Διαθέσιμοι για ντεμπούτο είναι οι Δημήτρης Σκλιοπίδης και Άντι Ρένια, απόντες οι Σαμανίδης, Τσαγκαράκης, Δημητρίου (όλοι θλάσεις), ενώ ο Κώστας Παπαδόπουλος θα κάνει κάποιες αλλαγές φρεσκαρίσματος. Τέλος, αποδεσμεύτηκε ο μεσοεπιθετικός, Αλέξανδρος Κωνσταντινίδης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις