Τζήμας: «Στις 2 Νοεμβρίου θα κλείσουν στόματα»

Στο επίσημο ραδιόφωνο της Νίκης Βόλου μίλησε ο Σάκης Τζήμας τονίζοντας πως τόσο αγωνιστικά όσο και διοικητικά η ομάδα βαδίζει από το καλό στο καλύτερο. Ο πρόεδρος της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου, αναφέρθηκε στις νέες συμφωνίες με χορηγούς καθώς και στο πλάνο του για το νέο γήπεδο που θα παρουσιαστεί επίσημα στις 2 Νοεμβρίου.

Αναλυτικά η συνέντευξη του κ. Τζήμα στο BlueHeartFM:

Για τις χορηγίες

«Είναι μία εβδομάδα που έχει φέρει ηρεμία σε όλα τα επίπεδα της ομάδας. Οι χορηγοί της ομάδας πολλαπλασιάζονται. Το θέμα της χορηγίας της INTERAMECAN θεωρείται τελειωμένο καθώς μένουν τα τυπικά για την ανακοίνωση. Αφού ολοκληρωθούν τα τυπικά θα δοθεί η επιταγή στο ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά και στον Ερασιτέχνη. Αύριο (14/10) θα ολοκληρωθεί και το θέμα της χορηγίας της PizzaFUN. Επίσης η εταιρία με την οποία συνεργάζομαι στη Θεσσαλονίκη θα βοηθήσει με μία μεγάλη χορηγία, με τη συμφωνία να ανακοινώνεται την επόμενη εβδομάδα. Όπως είχα πει, αν αυτή η γκρίνια μερίδας του κόσμου τελειώσει, η Νίκη Βόλου, αυτός ο τεράστιος σύλλογος, θα προσελκύσει μεγάλους χορηγούς. Επίσης, να σημειώσω πως ακόμη και οι παλιοί χορηγοί σκοπεύουν να συνδράμουν με νέα χορηγία. Έχουν πειστεί, όπως το ίδιο πιστεύω κι εγώ πως θα είμαστε οι πρωταθλητές. Από δω και πέρα θα ζούμε μία οικονομική ευρωστία στην ομάδα που θα χρησιμοποιηθεί για την ενίσχυση της ομάδας για να επιτύχει τους στόχους της»

Για τις εργασίες στα γήπεδα

«Από τη Δευτέρα θα αναδείξουμε και τη δύναμη της Νίκης Βόλου. Θα γίνει διπλή επανασπορά στο βοηθητικό γήπεδο που βρίσκεται στον ΟΣΕ ώστε να έχουμε διαθέσιμο το γήπεδο που θα κάνει η πρώτη ομάδα αλλά και οι ακαδημίες τις προπονήσεις τους. Επίσης θα ξεκινήσουν οι εργασίες στο βοηθητικό όπου είναι να στρωθεί το πλαστικό. Το έργο αυτό θα πάει 10 μέρες πίσω καθώς προέχει αυτή τη στιγμή ο χώρος που θα προπονείται η πρώτη ομάδα, ώστε να μην επιβαρύνεται το κεντρικό γήπεδο. Σήμερα συνεχίζονται οι εργασίες στο κεντρικό γήπεδο και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή το πρωί ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα στον αγώνα Κυπέλλου με τον Θεσπρωτό. Τη Δευτέρα το συνεργείο θα μπει και πάλι στο ‘’Π. Μαγουλάς’’ ώστε να αποκαταστήσει οποιαδήποτε ζημιά γίνει, αν γίνει, στον χλοοτάπητα. Έτσι το γήπεδο θα είναι απόλυτα έτοιμο στα δύο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια του πρωταθλήματος που ακολουθούν. Κυριολεκτικά η ομάδα θα ‘’πετάξει’’ από χορηγίες και έσοδα τις επόμενες εβδομάδες. Αυτό είναι αποτέλεσμα του ότι έχουμε αλλάξει νοοτροπία και πλέον υπάρχει σιγουριά».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις

«Έχουμε ήδη κλείσει τρεις ποδοσφαιριστές. Ο ένας είναι ξένος, όμως υπάρχει το γνωστό πλέον πρόβλημα ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί πριν τον Ιανουάριο. Αφήνω μία μικρή πιθανότητα να εκδοθεί το δελτίο του, όμως αυτές οι τελευταίες εξελίξεις στην ΕΠΟ, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για θετική έκβαση».

Για τη διαιτησία

«Οι διαιτησίες που είχαμε μέχρι τώρα ήταν πολύ καλές. Και θα πρότεινα στον κόσμο να μην κινδυνολογεί γι’ αυτό το θέμα και να λέει πως αν παίξουμε με συγκεκριμένες ομάδες θα έχουμε πρόβλημα με τη διαιτησία. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση»

Για την ομάδα

«Είμαστε μία πολύ γρήγορη και καλή ομάδα. Θα χάσουμε μόνο όταν εμείς δεν είμαστε καλοί. Δεν γίνεται να χάσουμε αλλιώς από κάποια άλλη ομάδα. Δεν πρέπει να χάσουμε την ευκαιρία τη φετινή και θα κάνουμε τα πάντα να πάρουμε την άνοδο. Άλλωστε εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να πάρουμε την άνοδο, όπως έχουν άλλες ομάδες. Αυτή η ομάδα δεν είναι για να αγωνίζεται σ’ αυτή την κατηγορία. Πόσο μάλλον τώρα που η ομάδα έχει μπει σε μία σειρά και θα το δείτε πως τις επόμενες εβδομάδες η ομάδα θα απογειωθεί κυριολεκτικά. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Έχει αλλάξει η φιλοσοφία, από τον φροντιστή μέχρι τον παίκτη και τον προπονητή».

Για την εκκαθάριση

«Εμείς έχουμε λύσει το πρόβλημα της εκκαθάρισης σε μεγάλο βαθμό. Η διαδικασία που έχουμε ακολουθήσει είναι πολύ σωστή, αν και κάποιοι την αμφισβήτησαν. Ο δικηγόρος που χειρίζεται την υπόθεση είναι εξαιρετικός. Δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα με την εκκαθάριση»

Για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Θεσπρωτό

«Θέλω ο κόσμος να έρθει και να στηρίξει την ομάδα, παρά το γεγονός ότι δεν πρόκειται για αγώνα πρωταθλήματος. Θα αγωνιστούν τα δικά μας παιδιά, θα είναι μία γιορτή και θέλουμε την πρόκριση. Φιλοσοφία μας είναι να βλέπουμε όλα τα παιχνίδια με την ίδια σοβαρότητα. Θέλω να πιστεύω πως ο κόσμος θα συνεχίσει να αυξάνεται στις κερκίδες και με την ολοένα και μεγαλύτερη στήριξή του, στο τέλος της χρονιάς θα είμαστε πρωταθλητές»

Για το γήπεδο

«Στις 2 Νοεμβρίου θα υπάρξει η σχετική ενημέρωση για το γήπεδο. Θα είναι μία ανοιχτή συγκέντρωση για τον κόσμο κι εκεί θα ‘’κλείσουν’’ και τα τελευταία στόματα καθώς θα παρουσιαστούν τα έγγραφα της γερμανικής τράπεζας και τα σχέδια. Από κει και πέρα θα περιμένουμε τον αναπτυξιακό νόμο ώστε να πραγματοποιήσουμε αυτό το όραμα. Θα παρουσιάσουμε πρώτα στον Ερασιτέχνη τον φάκελο και από κει και πέρα θα μπει στη διαδικασία της ωρίμανσης για τα μελλοντικά σχέδια και έργα. Το γήπεδο θα γίνει και κάποιοι μεμψίμοιροι θα μείνουν με τα λόγια. Προς το παρόν δεν θα προσεγγίσουμε τον ΓΑΙΟΣΕ, για ευνόητους λόγους. Θα παρουσιάσουμε το πρώτο σχέδιο, δημιουργώντας όμως τις προϋποθέσεις να μπορούμε να κάνουμε και συμπληρωματικά έργα αν και εφόσον υπάρξει εξέλιξη με τον ΓΑΙΟΣΕ. Το πρόγραμμα μπορεί να ανοίξει ακόμη και σε δύο μήνες οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι.

Ήδη αυτά που έχουμε κάνει είναι αρκετά και αυτά που θα κάνουμε θα είναι ακόμη περισσότερα. Δεν με ενδιαφέρει να ακούω ‘’ευχαριστώ’’, όμως ο κόσμος θα πρέπει να είναι υπερήφανος γιατί οι περισσότερες ομάδες της Γ’ Εθνικής στερούνται ακόμη και τα βασικά. Μην ξεχνάμε πως οι περισσότερες ομάδες αγωνίζονται σε γήπεδα με παραχωρητήρια και κάποιοι άλλοι φροντίζουν να νοικιάζουν. Εμείς έχουμε τον δικό μας χώρο και μέχρι τώρα έχουμε κάνει τα απαραίτητα καθώς το πλάνο μας είναι να κάνουμε κάτι εξ αρχής. Ένα στολίδι το οποίο ο Νικιώτης έχει τη δύναμη να το στηρίξει. Αυτό θα είναι το επόμενό μας βήμα. Μέχρι τότε θα ενισχύσουμε την ομάδα».

Η συνάντηση με παράγοντα ομάδας της Λάρισας

«Είναι αλήθεια πως υπήρξε μία συνάντηση με παράγοντα ομάδας Σούπερ Λιγκ στη Λάρισα. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να παρεξηγηθεί αυτή η συνάντηση και σας διαβεβαιώνω πως η Νίκη αγωνίζεται με δικές της δυνάμεις. Όμως κάνουμε ότι μπορούμε για να προστατέψουμε την ομάδα από εξωγενείς παράγοντες. Εμείς θέλουμε η διαιτησίες να μην καθορίζουν αποτελέσματα»

Απομαγνητοφώνηση – επιμέλεια: Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις