Συλλυπητήριες ανακοινώσεις: Η αθλητική οικογένεια της Μαγνησίας θρηνεί για τον Γ. Κωτούλα

Ο αδόκητος χαμός του Γιάννη Κωτούλα προκάλεσε θλίψη στην αθλητική οικογένεια της Μαγνησίας. Η ΕΠΣΘ καθώς και οι ποδοσφαιρικοί και όχι μόνο σύλλογοι της περιοχής εξέδωσαν ανακοινώσεις εκφράζοντας τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

H Διοίκηση της ΕΠΣ Θεσσαλίας και ο Πρόεδρός της Περικλής Λασκαράκης επιθυμούν να εκφράσουν τη βαθύτατη οδύνη τους για τον αδόκητο θάνατο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και εξαιρετικού ανθρώπου, Γιάννη Κωτούλα και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου εκλιπόντος.
Εις μνήμη του, στους προσεχείς αγώνες (15-16/10/2016) των Πρωταθλημάτων της ΕΠΣΘ, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή.

Θησέας Αγριάς

Σύσσωμη η διοίκηση, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές και όλη η οικογένεια του Γ.Σ. Θησέα Αγριάς εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιάννη Κωτούλα για τον αδόκητο χαμό του. Ένας αθλητής που τίμησε τη φανέλα της ομάδας μας, δείχνοντας με την παρουσία του το ρόλο του αθλητή σε ένα αγώνα ποδοσφαίρου είτε σαν συμπαίκτης είτε σαν αντιπαλος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Καλό ταξίδι Γιάννη.

Αγία Άννα

Σύσσωμη η διοίκηση, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές και όλη η οικογένεια του Α.Σ Η ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιάννη Κωτούλα για τον αδόκητο χαμό του. Έναν αθλητή που τίμησε με τη παρουσία του το χώρο του ποδοσφαίρου και υπήρξε παράδειγμα προς μίμηση για τους νεότερους αθλητές. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
Καλό ταξίδι Γιάννη…

Αγία Παρασκευή

«Η Διοίκηση της Αγ. Παρασκευής εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη της για τον αδόκητο χαμό του Γιάννη Κωτούλα. Ο Γιάννης στο παρελθόν και συγκεκριμένα τα έτη 2006-2007 και 2007-2008 διετέλεσε προπονητής στην Σχολή Ποδοσφαίρου της Αγ. Παρασκευής, ενώ παλιότερα είχε υπάρξει συμπαίκτης με τον Αλέξη Μαλακασιώτη και είχε συνεργαστεί ως ποδοσφαιριστής, με προπονητή τον κ. Γεράσιμο Σαρρή, σημερινό Πρόεδρο της ομάδας μας.  Για μας η λύπη είναι μεγάλη, γιατί συνεργαστήκαμε και τον γνωρίσαμε ως αθλητή, προπονητή, φίλο και οικογενειάρχη.

Καλό Παράδεισο φίλε Γιάννη…»

Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Μαγνησίας

“Το διοικητικό συμβούλιο του συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου μαγνησίας και όλα τα μέλη του, θέλουν να εκφράσουν την βαθιά οδύνη τους για τον αδόκητο χαμό του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, υπόδειγμα αθλητή και παλαιού συναδέλφου μας Γιάννη Κωτούλα. Αντιπροσωπεία του διοικητικού συμβουλίου μας θα παραβρεθεί στην κηδεία και θα καταθέσει στεφάνι στην μνήμη του. Καλό ταξίδι και καλό παράδεισο Γιάννη.”

Ρήγας Φεραίος

“Το Δ.Σ. του ΑΣ Ρήγας Φεραίος καθώς και ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του Συλλόγου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιάννη Κωτούλα για το θάνατό του.”

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις