Ούτε με Απόλλωνα Λ. για το Κύπελλο ο Ντα Κόστα

Η αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής (16/10, 15.00) με τον Απόλλωνα Λάρισας για το Κύπελλο της Γ’ Εθνικής απασχολεί τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας έχει τονίσει πως ο θεσμός του Κυπέλλου δεν απασχολεί έντονα την ομάδα, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα πει όχι σε μία διάκριση

στο Κύπελλο.
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού είχε την ευκαιρία να δει όλους τους παίκτες στο φιλικό με τον Αιγινιακό και να έχει εικόνα για την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει.
Όσον αφορά τα αγωνιστικά προβλήματα, αυτά παραμένουν δύο. Ο Φελίπε Ντα Κόστα συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης και σύμφωνα με το ιατρικό δελτίο ο Πορτογάλος μέσος θα είναι σε θέση να μπει στο κανονικά πρόγραμμα προετοιμασίας, μαζί με τη υπόλοιπη ομάδα, από την προσεχή Δευτέρα. Άρα, αυτό σημαίνει πως δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας. Θα απουσιάσει και ο Παναγιώτης Ζώνας, με την επάνοδό του στην αγωνιστική δράση να προσδιορίζεται τον Νοέμβριο.
Όσον αφορά τους Ιβάν Ναστέφσκι και Θανάση Τέλλο, δεν έχουν κάτι το σοβαρό και βρίσκονται κανονικά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις