Τον Ιωνικό Ν.Φ. αντιμετωπίζει ο Κένταυρος στην πρεμιέρα της Α2 χάντμπολ

Ξεκινάει και το φετινό ταξίδι της Μαγνησιώτικης ομάδας Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς, καθώς το Σάββατο 15 Οκτωβρίου αρχίζει το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας και ο Κένταυρος Αγριάς αγωνίζεται στις 17.30 στην Αθήνα, με τον Ιωνικό Νέας Φιλαδελφείας. Η ομάδα της Αγριάς συμμετέχει για τρίτη συνεχή χρονιά στο εν λόγω πρωτάθλημα, και έχει σαν αρχικό στόχο την παραμονή στη κατηγορία, αλλά και…

…τη καλύτερη βαθμολογική θέση στον 1ο όμιλο της κατηγορίας, που συμμετέχει.

Η ομάδα της Μαγνησίας θα στηριχθεί κυρίως στον περσινό κορμό (θα λείψει ο Κύπριος Λοίζου, που επέστρεψε στη πατρίδα του) καθώς και σε νεαρούς αθλητές από την παιδική ομάδα. Η αποστολή της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς δεν θα είναι καθόλου εύκολη, καθώς συμμετέχει σε ένα όμιλο με πολύ ανταγωνιστικές ομάδες και ιστορικά σωματεία του αθλήματος. Η ομάδα του Κενταύρου Αγριάς υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Τσιάπα και του βοηθού του Ζήκου Γιάννη, έχει προετοιμασθεί κατάλληλα εδώ και ένα δίμηνο που ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας, ιδίως στο τομέα της φυσικής κατάστασης και της ταχύτητας, στοιχεία που θα αποτελέσουν τα δυνατά της όπλα στο εν λόγο πρωτάθλημα, απέναντι σε ομάδες με πολύ έμπειρους παίκτες.

Η Μαγνησιώτικη ομάδα έχει δύσκολη αποστολή στο Σαββατιάτικο αγώνα, απέναντι στο ιστορικό σύλλογο της Νέας Φιλαδέλφειας (την ομάδα με τα περισσότερα πρωταθλήματα Ελλάδας στο Χάντμπολ), μια ομάδα που μπορεί φέτος να ξαναδημιουργήθηκε από την αρχή – καθώς η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας πέρυσι αποχώρησε από τo πρωτάθλημα της Handball Premier – αλλά έχει εμφανιστεί πολύ δυνατή στα φιλικά που έχει δώσει μέχρι τώρα. .

Η ομάδα του Κενταύρου Αγριάς θα στερηθεί αύριο τις υπηρεσίες του αρχηγού της Διονύση Κρατήρα (λόγω τραυματισμού), ενώ ο Γιάννης Τσιάπας έχει να επιλέξει ανάμεσα στους:
Καραπαναγιωτίδη, Σαμαρά (τερματοφύλακες), Αρβανιτίδη, Ζωναρόπουλο, Μιμίκο, Σκετόπουλο, Μακρή Ι., Φώτο, Κουρίδη (περιφερειακοί), Καρανάσιο, Μιχαηλίδη, Μηλιόρδο (πίβοτ), Ασαρίδη, Κεφαλά, Μακρής Χρ,. Νούλη, Οικονόμου, Χούστη (ακραίοι)