ΑΕΛ: “Υποτιμητική η πρόταση”

Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε η Λάρισα γνωστοποίησε πως απέρριψε πρόταση που δέχθηκε από γνωστή στοιχηματική εταιρία ώστε να διαφημιστεί στη φανέλα της, εκτιμώντας πως το ποσό που προσφέρθηκε είναι υποτιμητικό για το μέγεθος της φανέλας και της ιστορίας της ομάδας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Όπως έχουμε γνωστοποιήσει, η ΠΑΕ ΑΕΛ απέστειλε επιστολές προς την ΟΠΑΠ Α.Ε. αλλά και τις εταιρείες Stoiximan και SportingBet, για να διαφημισθούν στο εμπρόσθιο μέρος της φανέλας της ομάδας μας, ως χρυσοί χορηγοί. Πληροφορούμε ότι η ΟΠΑΠ Α.Ε. καθώς και η Sportingbet δεν απάντησαν ακόμη. Μόνον η εταιρεία Stoiximan ανταποκρίθηκε, προσφέροντάς μας 200.000€».
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ευχαριστεί την εταιρεία Stoiximan που ευαισθητοποιήθηκε και απάντησε, πλην όμως η πρότασή της απορρίφθηκε από την ιδιοκτησία της ΠΑΕ, διότι θεωρήθηκε υποτιμητική για την ιστορία και το σημερινό μέγεθος της ομάδας μας. Είναι αδιανόητο μικρότερης δυναμικής ΠΑΕ να χορηγούνται από τον ΟΠΑΠ με 400.000€ και η μεγάλη ΑΕΛ να αποτιμάται με μικρότερα ποσά. Εάν δεν υπάρξει πρόταση που να αποτιμά τις συνολικές δυνατότητες τις οποίες προσφέρουμε ως ομάδα, η ΠΑΕ ΑΕΛ θα παραμείνει χωρίς χρυσό χορηγό στη φανέλα της ως το τέλος της τρέχουσας περιόδου».