Αποφασίζει για ενδεκάδα κόντρα στον Απόλλωνα Λ. ο Τζαναβάρας

Τον Απόλλωνα Λάρισας υποδέχεται αύριο Κυριακή 16/10 στις 15.00 στο Πανθεσσαλικό ο Ολυμπιακός Βόλου, για την 1η αγωνιστική της α’ φάσης του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Παναγιώτης Τζαναβάρας, δεν έχει ακόμη αποφασίσει για ορισμένες θέσεις στην ενδεκάδα, ωστόσο, το φιλικό με τον Αιγινιακό

τον βοήθησε στο να δει σε τι αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται ορισμένοι παίκτες, που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα, τους οποίους αναμένεται να τους δώσει φανέλα βασικού. Πιθανότατα θα δούμε στο αρχικό σχήμα τόσο τον Ανδρέας Κόκα, όσο και τον αδερφό του Δήμο, ενώ μάλλον ο Βασίλης Ιωαννίδης θα αγωνιστεί ως δεξιός μπακ, όπως και στο φιλικό με τον Αιγινιακό. Ο 25χρονος αμυντικός χρειάζεται να βρει ρυθμό, τη στιγμή που δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο νεαρός Γκίτζιας, στο κέντρο της άμυνας, καθώς μάλλον θα μείνει εκτός ο Τέλλος, ο οποίος προέρχεται και από έναν μικροτραυματισμό. Άγνωστό είναι αν θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια ο Κατσούλης ή θα προτιμηθεί ο Παλιούρας.
Χθες Παρασκευή οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν στο αθλητικό κέντρο στην Άλλη Μεριά, καθώς στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού γίνονται εργασίας συντήρησης του χλοοτάπητα. Ο Κώστας Οικονόμου ταλαιπωρείται από ίωση και ίσως μείνει εκτός 18αδας, ενώ και ο Ιβάν Ναστέφσκι μάλλον θα προφυλαχθεί, λόγω και του μυϊκού τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε.
Σήμερα Σάββατο η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί με πρωινή προπόνηση στην Άλλη Μεριά και στη συνέχεια ο Παναγιώτης Τζαναβάρας θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή.
*Με πρόστιμο 500 ευρώ τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου για το παιχνίδι με τη Ιστιαία. Ο σύλλογος μπορεί να κάνει έφεση εντός 12 ημερών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις