Λ. Μπακάλης: Ευκαιρία για δοκιμές με Ιστιαία

Με την Ιστιαία καλείται να αγωνιστεί αύριο Κυριακή (16/10) ο Ρήγας Φεραίος σε «νοκ άουτ» παιχνίδι, το οποίο θα αρχίζει στις 14.00, δηλαδή νωρίτερα από τα υπόλοιπα ματς για συγκοινωνιακούς λόγους. Ο αυριανός αγώνας στην Ιστιαία θα αποτελέσει τεστ προετοιμασίας για τους «κυανόλευκους», ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, στο οποίο δίνεται


η προτεραιότητα. Με βάση αυτή τη λογική θα χρησιμοποιηθούν κυρίως ποδοσφαιριστές με μικρή ή και καθόλου συμμετοχή στις πρώτες πέντε αγωνιστικές της Γ’ Εθνικής.
Ο προπονητής του Ρήγα Λάκης Μπακάλης δήλωσε σχετικά στην εφημερίδα «Θεσσαλία»:
«Θα είναι ένα απρόβλεπτο παιχνίδι με αλλαγές και για τις δύο ομάδες, καθώς το Κύπελλο είναι υποβαθμισμένο από την ίδια την ΕΠΟ που δεν έχει δώσει το παραμικρό κίνητρο στους συλλόγους. Εμείς δεν θα αδιαφορήσουμε για την πρόκριση, αλλά δεν «καιγόμαστε» κιόλας διότι εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι το πρωτάθλημα. Νομίζω πως αυτό το σκεπτικό το έχουν σχεδόν όλες οι ομάδες της κατηγορίας.
Είναι μία καλή ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε διαφορετικούς ποδοσφαιριστές με μικρό χρόνο συμμετοχής στους προηγούμενους επίσημους αγώνες, ώστε να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται. Θα δοκιμάσουμε και κάποια συστήματα, ενώ θέλω πάρα πολύ να αποφύγουμε τυχόν τραυματισμούς ή τιμωρίες».