«Γρίφος» η ενδεκάδα του Ρήγα για το παιχνίδι με Ιστιαία

Αρκετές αλλαγές θα έχει στη σύνθεσή του ο Ρήγας και κάποιες από αυτές θα είναι αναγκαστικές. Ο Σπύρος Γκάγκας είναι τιμωρημένος, ο Γιώργος Χατζής υποβάλλεται σε θεραπεία, ενώ πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Θανάσης Μπόρας που κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το εντός έδρας ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας για

το πρωτάθλημα. Φυσικά «νοκ άουτ» είναι ο Χρήστος Δημητρίου μετά την επέμβαση που έκανε στο γόνατο και Στέργιος Μπακάλης για επαγγελματικούς λόγους, ενώ έξω έμεινε και ο βασικός τερματοφύλακας Τάσος Παπαγιάννης προκειμένου να ξεκουραστεί.
Έτσι, κάτω από τα δοκάρια του Ρήγα θα βρίσκεται για πρώτη φορά φέτος ο πολύπειρος Βασίλης Τσουμπέκος, ενώ «παρθενική» είναι και η συμμετοχή στην αποστολή του νεαρού γκολκίπερ Στέλιου Τσιότρα.
Η ομάδα θα αναχωρήσει στις 9 το πρωί της Κυριακής και μαζί της θα ταξιδέψει και ο στρατευμένος Κώστας Γουτούλης εφόσον πάρει άδεια από την μονάδα του. Στην αποστολή θα είναι οι: Βασίλης Τσουμπέκος, Στέλιος Τσιότρας, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Νίκος Βουραζέρης, Χρήστος Σπαθής, Χρήστος Λάμπρου, Χρήστος Ράπτης, Θανάσης Μπομπότης, Γιώργος Αλεξίου, Κέβιν Χίσα, Θανάσης Καναβός, Γιάννης Ζαχαράκης, Ντίνος Γεωργατζής, Αντώνης Τζοβάρας, Τάσος Τσελεπής, Κώστας Κιπτίου, Ηλίας Γκίκας, Δημήτρης Σέττος και ίσως και ο Κώστας Γουτούλης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις