Απουσίες κι επιστροφές ενόψει Θεσπρωτού (η αποστολή)

Την τελευταία στιγμή θα επιλέξει ο Στέφανος Ξηροφώτος τους ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν την 18αδα του αγώνα, με αντίπαλο τον Θεσπρωτό, στο πλαίσιο της Α’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Έτσι ο κυανόλευκος τεχνικός δεν απέκλεισε κανέναν από την αποστολή, πλην του Μάριου Παπαδόπουλου που ταλαιπωρήθηκε από ίωση όλη την εβδομάδα, του Βαλάντη Κόκκα που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία κι έχασε μεγάλο μέρος της προετοιμασίας για τον αγώνα και του Γιώργου Παρασκευαΐδη που μία τενοντίτιδα τον κράτησε μακριά σε χαλαρούς ρυθμούς προπονήσεων και δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρει με τη συμμετοχή του στο παιχνίδι.

Αντίθετα επιστρέφει ο Φράνκο Τορεζάνι, στον οποίο δίνεται μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρει λεπτά συμμετοχής και να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Στην αποστολή μετέχει επίσης ο Γιώργος Νικλητσιώτης ο οποίος ανάρρωσε πλήρως από την ίωση που τον ταλαιπώρησε αλλά και ο Μπάμπης Πετράκος που ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

Η αποστολή αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές που είναι οι εξής: Τζήμας, Ράπτης, Δημολιός, Ναουμίδης, Αλεξανδρής, Παπαγεωργίου, Μέτσε, Κορέτα, Νικλητσιώτης, Κόλα, Ζενούνης, Πετράκος, Ματθαίου, Παπαδήμας, Μαλακασιώτης, Τσιουρέλης, Τσιανάκας, Σοάρες, Τορεζάνι, Βέργος και Βουρδάκης.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις