Πρώτη νίκη για Άνθ. Γαζή, 0-2 τον Τοξότη

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε σήμερα το απόγευμα στο βοηθητικό του ΕΑΚ Βόλου ο Άνθιμος Γαζής, ο οποίος επικράτησε με 2-0 του Τοξότη. Το παιχνίδι ήταν δυνατό, χωρίς σπουδαίες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να ξεκινούν καλύτερα στο ματς και στο 7′ να έχουν σουτ του Τσένα στο δοκάρι, μετά

από λανθασμένη απόκρουση του τερματοφύλακα Τζιαμτζή.
Κι ενώ όλα έδειχνα πως δύσκολα θα έμπαινε γκολ στο πρώτο μέρος, στο 37′ ο Άνθιμος Γαζήας άνοιξε το σκορ με τον Τσατσαρώνη με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή.
Στην επανάληψη ο Άνθιμος Γαζής ήταν καλύτερος του Τοξότη, πέτυχε δεύτερο γκολ με τον Δανιλόπουλο στο 60′, μετά από ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ, «κλειδώνοντας» τη νίκη. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι είχαν τις ευκαιρίες να σημειώσουν και άλλα τέρματα, δίχως όμως να καταφέρουν να πετύχουν και τρίτο τέρμα.
ΤΟΞΟΤΗΣ: Κοντογιάννης, Σιαμουρδάνης, Παρασχούδης, Βέτσικας, Στρούγγης (65′ Τσιμπρίδης), Τσιατσιάνης, Βέτσικας, Παραδάκης (72′ Κυριαζής), Τριχιάς, Πελεκούδας (55’Μαϊστράλης), Τσένα.
ΑΝΘ. ΓΑΖΗΣ: Τζιαμτζής, Καρασιώτος, Κωστάκης, Δημόπουλος (67′ Ψαθάς), Λάσκος, Παπαδόπουλος, Μπρισμπέας, Ζάνης (73′ Θεοδώρου), Δανιλόπουλος, Κατσαρός (76′ Δρακονταείδης), Τσατσαρώνης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις