Απέκτησε Τριανταφυλλάκο ο Ολυμπιακός Β. (photos)

Ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφή του Ολυμπιακού Βόλου στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τον Πανθρακικό (μία συμμετοχή στη Σούπερ Λιγκ φέτος και μία στο Κύπελλο Ελλάδος), ήρθε στο Βόλο, υποβλήθηκε σε…

…ιατρικές εξετάσεις και σήμερα το μεσημέρι υπέγραψε το συμβόλαιό του με την βολιώτικη ΠΑΕ.
Ο Τριανταφυλλάκος πριν αγωνιστεί στον Πανθρακικό είχε παίξει τρία χρόνια στον Άρη και στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, καταγράφοντας 44 συμμετοχές και τρία γκολ. Επίσης, έχει φορέσει στο παρελθόν και την φανέλα του Οδυσσέα Αναγέννησης, από τον οποίο έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, για να αναδειχθεί την περίοδο 2010-11 ως καλύτερος ποδοσφαιριστής του Βορείου ομίλου της Football League 2.
Ο νεαρός μεσοεπιθετικός από αύριο Παρασκευή θα ξεκινήσει προπονήσεις με τους «ερυθρόλευκους».
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του κτου 24χρονου (16/7/91) μεσοεπιθετικού Βασίλη Τριανταφυλλάκου. Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού Βόλου δήλωσε: “Ηρθα σε μία ομάδα που κάθε χρόνο έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα και στόχος μου είναι να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της. Ευχαριστώ τόσο τον κ. Βαρούτσικο όσο και τον κ. Τόρη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις