Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου η ΑΕ Καραϊσκάκης

Στη συνέχεια του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής θα δώσει το «παρών» η ΑΕ Καραϊσκάκης. Η ομάδα της Άρτας πήρε τη νίκη με 1-0 απέναντι στον Εθνικό Φιλιππιάδας, στην αναμέτρηση που άνοιξε σήμερα (15/10) την αυλαία της 1ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο.

Λίγο μετά το πρώτο εικοσάλεπτο ο Λάμπρου ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι και πέτυχε το γκολ με το οποίο οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν την πρόκριση για την επόμενη φάση. Οι δύο ομάδες είχαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ, το οποίο όμως δεν ήρθε, με το 1-0 να παραμένει μέχρι τέλους. Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο η ΑΕ Καραϊσκάκης όσο και ο Εθνικός Φιλιππιάδας, αγωνίστηκαν με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους.

Διαιτητής ήταν ο Πάνος, με βοηθούς τους Λιόντο και Γιώτη (Ηπείρου).

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Σιαράβας, Καψάλης, Λάμπρου, Αβραμίδης, Βελέτης, Γούλας, Σκοπελίτης (62′ Χαρτσιάς), Ντατίδης, Ευαγγέλου (68′ Γυφτοκώστας), Μαζιώτης, Τσάκαλος, Γούλας (76′ Κόλλινς)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ (Γιώργος Γιάννος): Μπαντής, Μανιώτης, Ντανάι, Δημουλάς, Κουμπής, Τσουλιάης, Παπακίτσος, Άτσκα, Μπότσαρης (55′ Ιωάννου), Μπαλογιάννης (83′ Χαριτόπουλος), Μιχάλης (76′ Βελένγκας).

pamebala.gr

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις