«Διπλό» και πρώτοι βαθμοί για Άρη, με το 1-2 στον Πρωτεσίλαο

Πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί του Πρωτεσιλάου, για τον Άρη Μελ., που βρήκε το δρόμο προς τις επιτυχίες, κατακτώντας και τους πρώτους βαθμούς του την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ.

Οι γηπεδούχοι μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα, δείχνουν να έχουν χάσει τον καλό εαυτό τους κι έτσι μετά την ισοπαλία της πρώτης αγωνιστικής, σήμερα έχασαν στην έδρα τους από τον Άρη.
Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν ψυχωμένα και με απόλυτη συγκέντρωση στο πλάνο τους και ο προπονητής τους Γιάννης Ακτσιαλής τους συνεχάρη μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, για την κατάθεση ψυχής, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.
Το 0-1 έγινε στο 30′ με κεφάλι του Σιαμέτη, μετά από εκτέλεση φάουλ και φάση διαρκείας. Η γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 50′ με σουτ του Σέρχιο Χασιώτη, στον οποίο κατέληξε η μπάλα μετά από κόρνερ, κεφαλιά του Μιχόπουλου κι απόκρουση του Κορίτα.
Το νικητήριο τέρμα σημείωσε ο Ίμπρα με προσωπική ενέργεια και σουτ έξω από την περιοχή, στο 55′.
Στο 32′ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για μαρκάρισμα στον Παπαδόπουλο, ο οποίος στην ίδια φάση τραυματίστηκε κι έγινε αλλαγή
Στο 94′ αποβλήθηκε για τους φιλοξενούμενους ο Αποστολίδης, που αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.
ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Μάνος, Β. Χασιώτης (62′ Σιαμανίκος), Μαλλιαρός, Σαμουρδάνης, Μιχόπουλος, Κ. Κόρκος, Σ. Χασίωτης (74′ Λεϊμονής), Θ. Κόρκος, Παπαδόπουλος (33′ λ.τ. Χρ Παναγιώτου), Μαρικλέν, Αραπίτσας
ΑΡΗΣ: Κορίτας, Τσίρος, Γκοτζόπουλος, Τσιαμπής, ΘοεδωσιάΔης, Γκάγκας, Αποστολίδης, Ίμπρα. Μερμύγκης (90′ Καρακάσης), Νούσιας (92′ Παλάντζας), Σιαμέτης (70′ Κοτλούμπασης)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις