Α. Κουρουπάκης: Πασχίζουμε για το μπάσκετ, χωρίς να υποκύπτουμε σε αδικίες

Ο βετεράνος άσος του βολιώτικου μπάσκετ και επικεφαλής του τμήματος μπάσκετ του Γ.Σ. Βόλου, γνωστός βολιώτης επιχειρηματίας κ. Αντρέας Κουρουπάκης, δήλωσε στο  goalpost.gr αναφορικά με τα όσα έγιναν στο κύπελλο της ΕΣΚΑΘ και με την αποχώρηση από τη συνέχεια του θεσμού, του Γ.Σ. Βόλου, της Νίκης και του Ολυμπιακού Βόλου.

“Σε καμιά περίπτωση η αποχώρηση…

…της Νίκης, του Ολυμπιακού Β. και του Γ.Σ.Βόλου δεν οφείλονταν σε οικονομικούς λόγους, όπως προσπάθησαν να την παρουσιάσουν. Οφείλονταν καθαρά σε λόγους ηθικής τάξης. Απαιτούσαμε και απαιτούμε να υπάρχει ισονομία και ίση μεταχείριση όλων των ομάδων εκ μέρους της ΕΣΚΑΘ.

Απαιτούμε να γνωρίζουμε εξαρχής τον προγραμματισμό του κυπέλλου και όχι στην όποια προκήρυξη να υπάρχουν σημαντικές ασάφειες τις οποίες η ΕΣΚΑΘ τις …τροποποιεί κατά βούληση και εν μέσω της πραγματοποίησης του θεσμού.

Στείλαμε αρχικά πέντε βολιώτικα σωματεία επιστολή στην ΕΣΚΑΘ στην οποία ζητούσαμε να γίνει κανονική κλήρωση των ομάδων που προκρίθηκαν στην επόμενη φάση (ανάμεσά τους και οι ομάδες μας), αλλά δυστυχώς δεν εισακουσθήκαμε. Έτσι αποφασίσαμε σεβόμενοι την ιστορία των ομάδων μας, τους παίκτες και τους εαυτούς μας να αποχωρήσουμε.

Πασχίζουμε όλοι μας εδώ και χρόνια για την ανάπτυξη του θεσσαλικού μπάσκετ, ο καθένας από διαφορετικό πόστο. Λοιπόν δεν πρόκειται να ανεχθούμε αδικίες και προχειρότητες. Όλα θα πρέπει να γίνονται όπως πρέπει. Παραμένουμε πάντα εργάτες του βολιώτικου μπάσκετ και προσπαθούμε να μάθουμε στα νέα παιδιά να πορεύονται με ήθος, υπηρετώντας με αρχές τα αθλητικά ιδεώδη”

Στη φωτό ο κ. Αντρέας Κουρουπάκης ανάμεσα στους επικεφαλής των τμημάτων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου κ. Αλέκου Μεταφτσή και της Νίκης κ. Μπάμπη Τουτουτζόγλου

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις