Χωρίς άγχος στην Ιστιαία για το Κύπελλο ο Ρήγας

Στην Βόρεια Εύβοια με αντίπαλο την Ιστιαία αγωνίζεται σήμερα στις 14.00 ο Ρήγας Φεραίος για την 1η αγωνιστική της α’ φάση του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής. Ο αγώνας θα αρχίσει νωρίτερα από τους υπόλοιπους και συγκεκριμένα για συγκοινωνιακούς λόγους. Ο Ρήγας δεν αδιαφορεί για την πρόκριση, αλλά εκείνο που προέχει είναι να μην έχει

τιμωρίες ή τραυματισμούς από αυτό το παιχνίδι. Παράλληλα, θα δοθεί μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία στον τεχνικό του Λάκη Μπακάλη να κάνει διάφορες δοκιμές σε παίκτες και συστήματα εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.
Εκτός αποστολής έχει μείνει ο βασικός γκολκίπερ Τάσος Παπαγιάννης για να ξεκουραστεί. Έτσι, κάτω από τα δοκάρια του Ρήγα Φεραίου θα βρίσκεται για πρώτη φορά φέτος ο Βασίλης Τσουμπέκος, ενώ «παρθενική» είναι και η συμμετοχή στην αποστολή του νεαρού τερματοφύλακα Στέλιου Τσιότρα.
Πέραν του Παπαγιάννη, δεν θα ταξιδέψουν στην Ιστιαία τέσσερις ακόμη ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τον τιμωρημένο Σπύρο Γκάγκα, τον Γιώργο Χατζή που υποβάλλεται σε θεραπεία, αλλά και τον Θανάση Μπόρα ο οποίος θα προσπαθήσει να προλάβει τον εντός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας για το πρωτάθλημα. Επίσης «νοκ άουτ» είναι ο Χρήστος Δημητρίου μετά την επέμβαση που έκανε στο γόνατο και ο Στέργιος Μπακάλης για επαγγελματικούς λόγους.
Οι παίκτες που βρίσκονται στη διάθεση του Λάκη Μπακάλη είναι οι: Βασίλης Τσουμπέκος, Στέλιος Τσιότρας, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Νίκος Βουραζέρης, Χρήστος Σπαθής, Χρήστος Λάμπρου, Χρήστος Ράπτης, Θανάσης Μπομπότης, Γιώργος Αλεξίου, Κέβιν Χίσα, Θανάσης Καναβός, Γιάννης Ζαχαράκης, Ντίνος Γεωργατζής, Αντώνης Τζοβάρας, Τάσος Τσελεπής, Κώστας Κιπτίου, Ηλίας Γκίκας, Δημήτρης Σέττος.
Ο κ. Δημήτρης Ψυχούλας της ΕΠΣ Βοιωτίας θα είναι ο διαιτητής του παιχνιδιού. Βοηθοί του ορίστηκαν οι κ.κ. Νίκος Σοφός και Νίκος Κορακιανίτης από την ίδια Ένωση, ενώ χρέη παρατηρητή διαιτησίας θα εκτελέσει ο κ. Χρήστος Κούγκουλος της ΕΠΣ Τρικάλων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις