Με στόχο το νικηφόρο σερί και την πρόκριση (pregame)

Με στόχο να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής θα παραταχθεί η Νίκη, στις 15:00 στο «Π. Μαγουλάς», κόντρα στον Θεσπρωτό. Η βολιώτικη ομάδα θα αγωνιστεί με όλα τα διαθέσιμα «όπλα» της χωρίς καμία σκέψη για ροτέισον ή προφύλαξης ποδοσφαιριστών, ώστε οι παίκτες να κρατήσουν τον αγωνιστικό ρυθμό που έχουν αποκτήσει και να μην υπάρξει χαλάρωση ενόψει της συνέχεις του πρωταθλήματος.

Με επιστροφές και απουσίες η αποστολή

Την τελευταία στιγμή θα επιλέξει ο Στέφανος Ξηροφώτος τους ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν την 18αδα του αγώνα, με αντίπαλο τον Θεσπρωτό, στο πλαίσιο της Α’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Έτσι ο κυανόλευκος τεχνικός δεν απέκλεισε κανέναν από την αποστολή, πλην του Μάριου Παπαδόπουλου που ταλαιπωρήθηκε από ίωση όλη την εβδομάδα, του Βαλάντη Κόκκα που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία κι έχασε μεγάλο μέρος της προετοιμασίας για τον αγώνα και του Γιώργου Παρασκευαΐδη που μία τενοντίτιδα τον κράτησε μακριά σε χαλαρούς ρυθμούς προπονήσεων και δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρει με τη συμμετοχή του στο παιχνίδι.

Αντίθετα επιστρέφει ο Φράνκο Τορεζάνι, στον οποίο δίνεται μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρει λεπτά συμμετοχής και να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Στην αποστολή μετέχει επίσης ο Γιώργος Νικλητσιώτης ο οποίος ανάρρωσε πλήρως από την ίωση που τον ταλαιπώρησε αλλά και ο Μπάμπης Πετράκος που ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

Η αποστολή αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές που είναι οι εξής: Τζήμας, Ράπτης, Δημολιός, Ναουμίδης, Αλεξανδρής, Παπαγεωργίου, Μέτσε, Κορέτα, Νικλητσιώτης, Κόλα, Ζενούνης, Πετράκος, Ματθαίου, Παπαδήμας, Μαλακασιώτης, Τσιουρέλης, Τσιανάκας, Σοάρες, Τορεζάνι, Βέργος και Βουρδάκης.

Αυθημερόν στον Βόλο ο Θεσπρωτός

Από 18 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή του Θεσπρωτού για τον σημερινό αγώνα Κυπέλλου με τη Νίκη Βόλου στο “Π. Μαγουλάς”. Ο Λάζαρος Σέμος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Τάσο Χατζόγλου που είναι τραυματίας και τον Δημήτρη Κωνσταντάκο που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία. Η αποστολή του Θεσπρωτού ταξιδεύει αυθημερόν για την πρωτεύουσα της Μαγνησίας, αναχωρώντας από την Ηγουμενίτσα στις 08:00.

Η αποστολή του Θεσπρωτού: Παππάς. Μπότσαρης, Ηλίας, Πάνος, Μυρσινιάς, Σουκουλλάνι, Τζιάλλας, Νάκος, Αναστασιάδης, Γιάκος, Μπίκας, Ντόκος, Βιτώρος, Ντινιωτάκης, Μηνάς, Σουκιάς, Μπλέτσας και Κωστάκης.

Οι διαιτητές

Από την ΕΠΣ Καρδίτσας θα είναι η διαιτητική τριάδα που θα διευθύνει την σημερινή αναμέτρηση (16/10, 15.00) της Νίκης Βόλου με τον Θεσπρωτό στο «Π. Μαγουλάς» για την 1η φάση του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής. Συγκεκριμένα, από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ορίστηκε ο κ. Σωτήρης Μουτσάνας, με βοηθούς τους κ.κ. Βασίλη Τακόπουλο και Γιώργο Στεφανή, όλοι από την ΕΠΣ Καρδίτσας. Παρατηρητής ορίστηκε ο κ. Αναστάσιος Χριστοδούλου από την ΕΠΣ Ημαθίας.

Τα εισιτήρια

Την ίδια οικονομική πολιτική εισιτηρίων θα ακολουθήσει και στο ματς Κυπέλλου η διοίκηση της Νίκης, με μόνη διαφορά ότι θα υπάρξουν εισιτήρια ανέργων με 5€ ενώ δεν θα ισχύουν τα διαρκείας.

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων του παιχνιδιού για το Κύπελλο Ελλάδας, την Κυριακή (16/10) στις 15:00 στο “Π. Μαγουλάς”, με αντίπαλο τον Θεσπρωτό.

*Γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ.

*Γυναίκες και παιδιά 12 έως 18 ετών 5 ευρώ.

*Παιδιά έως 12 ετών δωρεάν, απαραίτητη η συνοδεία από τον κηδεμόνα τους.

*Άνεργοι, με την επίδειξη των απαραίτητων δικαιολογητικών 5 ευρώ.

*Στα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδας, ΔΕΝ ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας.

*Η είσοδος των φιλάθλων, θα γίνεται αποκλειστικά από τις θύρες της οδού Μαιάνδρου, λόγο των εργασιών που πραγματοποιούνται στο βοηθητικό του “Π. Μαγουλάς”.

Οι φίλαθλοι θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις θύρες του γηπέδου.

*Τα παιδιά των Ακαδημιών, μαζί με την ομάδα των Νέων Αθλητών Νίκης Βόλου, καλούνται να βρίσκονται στις 14:15 έξω από τα γραφεία της ερασιτεχνικής Νίκης, όπου συνοδεία των προπονητών τους, θα εισέλθουν στις εξέδρες του γηπέδου.

*Τα εκδοτήρια θα ανοίξουν στις 13:30 και οι πόρτες του γηπέδου στις 13:45».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις