Με πολλές αλλαγές ο Ολυμπιακός Β. κόντρα στον Απόλλωνα Λ. (pregame)

Με αρκετούς μη βασικούς ποδοσφαιριστές αναμένεται να αγωνιστεί σήμερα (16/10, 15.00) ο Ολυμπιακός Βόλου με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λάρισας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την 1η αγωνιστική της α’ φάσης του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής. Ο βασικός στόχος του Ολυμπιακού είναι η κατάκτηση του τίτλου στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και

φυσικά η επιστροφή του στη Football League.
Το σημερινό ματς θεωρείται από τα σημαντικότερα του προγράμματος, καθώς οι δύο ομάδες παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο και στο όμιλό τους. Φυσικά είναι «νοκ άουτ», κάτι που σημαίνει πως αν δεν υπάρξει νικητής στα 90 λεπτά, θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση. Αν και εκεί συνεχιστεί η ισοπαλία τότε η πρόκριση θα παιχθεί στη διαδικασία των πέναλτι.
Οποιαδήποτε πρόβλεψη για την ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός είναι παρακινδυνευμένη. Ενδεχομένως να εμφανιστεί κάτω από τα δοκάρια ο Παλιούρας, αντί του Κατσούλη που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα. Στο δεξί άκρο της άμυνας επικρατέστερος θεωρείται ο Ιωαννίδης μια και ο κ. Τζαναβάρας θέλει να του δώσει ρυθμό, χωρίς να αποκλείεται στη θέση αυτή να χρησιμοποιηθεί ο Στασινόπουλος. Αριστερό μπακ θα είναι ο Α. Κόκκας, που έπαιξε με επιτυχία σε όλο το ενενηντάλεπτο την περασμένη Τετάρτη στο φιλικό με τον Αιγινιακό και στόπερ οι Κωστόπουλος και Γκίτζιας.
Οι Κολημήτρας και Πότσι έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστούν ως αμυντικά χαφ. Στην τριάδα μπροστά τους θα είναι οι Αγγελής (αριστερά), Ευθυμιάδης (στον άξονα) και Δ. Κόκκας (δεξιά), με τον Αναστασίου να είναι ο μοναδικός προωθημένος. Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας θα ανακοινώσει την 18αδα λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης, καθώς έχει καλέσει να βρίσκονται στο γήπεδο όλοι οι παίκτες που βρίσκονται στη διάθεσή του. Εκτός θα μείνουν οι τραυματίες Ντα Κόστα, Ζώνας, Τέλλος και Ναστέφσκι.
*Την σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο κ. Γιώργος Μελτζανίδης από την ΕΠΣ Ημαθίας, με βοηθούς τους κ.κ. Μιχάλη Κελεσίδη και Χρήστο Δεμερτζή από την ΕΠΣ Πέλλας. Παρατηρητής ορίστηκε ο κ. Βασίλης Σταμούλης από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Τα εισιτήρια με Απόλλωνα Λ.
Όπως ανακοινώθηκε από τη Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου το κόστος του εισιτηρίου για τον αγώνα Κυπέλλου των «ερυθρολεύκων» με τον Απόλλωνα Λάρισας ανέρχεται στα 10 ευρώ, ενώ 5 ευρώ θα καταβάλλουν γυναίκες και παιδιά από 12 ετών και άνω, αλλά και άνεργοι. Τα παιδιά κάτω των 12 ετών θα εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν με την παρουσία του κηδεμόνα τους.
Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη δεύτερη πεζογέφυρα, ενώ το εκδοτήριο θα λειτουργεί από τις 13.00. Σημειώνεται πως τα εισιτήρια διαρκείας δεν ισχύουν για τους αγώνες του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις