Δύσκολη νίκη για Σαρακηνό, 1-0 τη Σκόπελο

Δύσκολη νίκη με 1-0 πέτυχε ο Σαρακηνός επί της Σκοπέλου, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ. Η αναμέτρηση των δύο ομάδων διεξήχθη στο ΕΑΚ Βόλου, με τον Σαρακηνό να σημειώνει το γκολ, με το οποίο πήρε τους τρεις βαθμούς, στο πρώτο ημίχρονο. Αυτή ήταν

η πρώτη εντός έδρας νίκη των «κοκκινόμαυρων» και η τρίτη στο πρωτάθλημα, μετά τις προηγούμενες εκτός έδρας επιτυχίες επί της Αγ. Παρασκευής και της Α.Ε. Διμηνίου (στην πρεμιέρα θυμίζουμε πως ο Σαρακηνός είχε ηττηθεί με 3-1 από τον Πρωτεσίλαο).
Στο πρώτο ημίχρονο ο Σαρακηνός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ήταν καλύτερος της Σκοπέλου και κατάφερε να φτάσει στο γκολ, χωρίς πάντως να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης. Είχε δύο-τρεις καλές στιγμές στο πρώτο 45λεπτο και πέτυχε το γκολ στο 25′. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Δημητριάδης με σουτ σημάδεψε το δοκάρι και στην επαναφορά ο Χρυσικός με σουτ έγραψε το 1-0. Στο 32′ ο Σαρακηνός είχε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-0. Ο Δημητριάδης από δεξιά επιχείρησε τη σέντρα, η μπάλα έφτασε στον Χρυσικό, ο οποίος με γυριστό σουτ την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι. Στη συνέχεια της φάσης υπήρξε σύγχυση στην περιοχή της Σκοπέλου, χωρίς να βρεθεί ο παίκτης που θα έστελνε τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Σκόπελος ανέβασε την απόδοσή της, με στόχο να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ορισμένες καλές επιθετικές προσπάθειες, στις οποίες θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει, αλλά δεν ήταν ικανοί στην τελική προσπάθεια. Σημαντική ευκαιρία για την Σκόπελο στο 60′, όταν μετά από σέντρα από τα αριστερά ο επερχόμενος Συνοδινός δεν μπόρεσε για λίγο να βρει τη μπάλα και να τη στείλει στα δίχτυα.
Από την πλευρά του ο Σαρακηνός φρόντιζε να κρατά το υπέρ γι’ αυτόν σκορ και να παίζει με αντεπιθέσεις, με στόχο το δεύτερο τέρμα. Στα τελευταία λεπτά χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν, τελικά γκολ δεν σημειώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Σαρακηνό να παίρνει τη νίκη με 1-0, όπως προαναφέραμε.
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Δημητριάδης, Ιωάννου (40′ λ.τρ. Τσαρδακάς), Τσαγκαράς, Καλαμάτας, Τσεκούρας (65′ Ανατολής), Σαμαράς, Χρυσικός, Κωνσταντάκος (70′ Βαλωτής), Φραγκογιάννης.
ΣΚΟΠΕΛΟΣ: Ταλαδιανός, Μαρσέλο (46′ Παναγιώτου), Καραθανάσης, Χονδρός, Αλεξίου, Χρυσάνθης, Συνοδινός, Τριανταφύλλου, Ρόκο, Χισάι, Ασημάκης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις