Π. Τζαναβάρας: Πήραμε το μάθημά μας

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Παναγιώτης Τζαναβάρας, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, έκανε λόγο για ένα καλό μάθημα που πήραν οι παίκτες από την ήττα, ενώ τόνισε πως από κάποιους παίκτες δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιώτη Τζαναβάρα:

«Από την πλευράς μας κινηθήκαμε με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, στο σημερινό παιχνίδι, είχαμε όμως ένα μέτριο, ως κακό πρώτο ημίχρονο, όπου δεχθήκαμε ένα γκολ από λάθος δικό μας. Στην ουσία κάναμε στον αντίπαλο ένα ωραίο δώρο. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε κάποια πράγματα και εκεί που πιέζαμε για να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι δεχθήκαμε ένα αστείο γκολ και νομίζω πως εκεί τελείωσε και το παιχνίδι. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε, αλλά δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι.
Είχαμε πει ότι δεν μας ενδιαφέρει το Κύπελλο, καθώς πρωταρχικός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα, όμως για μένα σήμερα πήραμε ένα καλό μάθημα, που πιστεύω πως θα μας βγει σε καλό στη συνέχεια. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα Λάρισας, το ήθελε περισσότερο νομίζω από εμάς. Εύχομαι καλή συνέχεια στο κύπελλο και στο πρωτάθλημα. Επίσης στον φίλο μου τον Σάκη (σ.σ. Θεοδοσιάδη) ότι καλύτερο για την ομάδα του και καλή συνέχεια.
Εμείς πλέον, θα συγκεντρωθούμε 100% στα δύο εκτός έδρας παιχνίδια που έχουμε για το πρωτάθλημα και επαναλαμβάνω ότι ήταν ένα καλό μάθημα, το οποίο χρειαζόμασταν. Ευτυχώς που έγινε σήμερα».
Για το αν αυτή η ήττα θα επηρεάσει την ψυχολογία της ομάδας καθώς σε δύο εβδομάδες ακολουθεί το ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας στη Φιλιππούπολη για το πρωτάθλημα:
«Νομίζω πως θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι για έναν διαφορετικό θεσμό και νομίζω πως η σημερινή ήττα δεν θα μας επηρεάσει ψυχολογικά».
Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός για πρώτη φορά από το ξεκίνημα της προετοιμασίας δεν σκόραρε (είχε πετύχει γκολ σε όλα τα ματς επίσημα και φιλικά):
«Δεν βρήκε δίχτυα η ομάδα γιατί δεν είχε τη συνοχή. Είναι δύσκολο με τόσες αλλαγές να βρεις συνοχή. Από κάποιους παίκτες δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος. Αυτά είναι και για μένα. Δίνω ευκαιρίες σε παίκτες να παίξουν. Άλλο είναι τα φιλικά και άλλο τα επίσημα παιχνίδια. Σήμερα ήταν μια καλή ευκαιρία σ’ ένα κρας τεστ να δω αρκετά πράγματα που δεν είχα δει».

Θεοδοσιάδης: Νίκη αυτοπεποίθησης και ψυχολογίας
Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη-πρόκριση της ομάδας του και την εμφάνιση των παικτών του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας, Σάκης Θοεδοσιάδης. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Από εκεί και πέρα όσον αφορά το παιχνίδι, υπήρχε ρυθμός και στα δύο ημίχρονα, χωρίς σκοπιμότητες, από δύο πολύ καλές ομάδες. Πιστεύω ότι σήμερα βοήθησαν οι εξαιρετικές καιρικές συνθήκες και ο πολύ καλός αγωνιστικός χώρος, κάτι που βοηθάει τις ομάδες που έχουν ποιότητα και παράγουν ποδόσφαιρο. θεωρώ ότι οι ποδοσφαιριστές μου ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες του παιχνιδιού και αυτό που κρατάω εγώ, πέρα από την πρόκριση στην επόμενη φάση, είναι ότι σήμερα χρησιμοποιήθηκαν 11 παιδιά που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής και έδειξε η ομάδα συνοχή, αυτοπεποίθηση κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα, προπονητικά, γιατί δείξαμε πως έχουμε βάθος στον πάγκο και στο ρόστερ για να αναπληρώσουμε οποιαδήποτε απώλεια.
Αυτό το παιχνίδι δεν σημαίνει τίποτα για μας. Είναι μια νίκη αυτοπεποίθησης και ψυχολογίας για τους ποδοσφαιριστές, από αύριο μπαίνουμε σε ρυθμούς πρωταθλήματος, ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας με τον Ρήγα Φεραίο.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό Βόλου για την φιλοξενία, να ευχηθώ στον καλό μου φίλο Παναγιώτη Τζαναβάρα καλή συνέχεια και εύχομαι τα καλύτερα στον Ολυμπιακό Βόλου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις