Φιλική νίκη για Τρίκαλα στις Σέρρες

Φιλικό έδωσαν στις Σέρρες Πανσερραϊκός και ΑΟ Τρίκαλα, με νικητές τους Θεσσαλούς, με 2-1. Το 0-1 έγινε στο 12′. Ο Στεφάνοβιτς έβγαλε κάθετη πάσα στον Μίγκα, αυτός βρήκε τον Κουσκουνά μέσα στην περιοχή, ο οποίος με πλασέ νίκησε τον Μέλκα.

Στο 54′ ο Πανσερραϊκός έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Ο Σιάκκας σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα έφτασε στον Μαφουτά, που με γυριστό συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (1-1). Δεν κράτησε για πολύ το 1-1, με τον Κουσκουνά τέσσερα λεπτά μετά να σημειώνει και 2 γκολ.

Ήταν στο 58′, όταν από αδράνεια της άμυνας των «λιονταριών», ο φορ του ΑΟΤ βγήκε μόνος του και με μακρινό πλασέ νίκησε τον Ντουπρέ, που επιχειρούσε έξοδο. Στο 74′ οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να φτάσουν στο 2-2, αλλά η κεφαλιά του Μαφουτά πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Π. Διλμπέρης): Μέλκα (46′ Ντουπρέ), Στέβιτς (69′ Τσουβαλτσίδης), Ιωαννίδης, Τζέσι (72′ Τσελεπίδης), Καψάλης, Σιάκκας (63′ Χατζηδημητρίου), Κάκκο (62′ Γκατσέσα), Ρούτσης (87′ Κτιστόπουλος), Τσούτσης, Τσιμίκας, Μαφουτά

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Γ. Γεωργιάδης): Σιδεράκης, Ριζογιάννης, Νιάρος, Σαρακατσάνος, Βέρτζος, Μουμίν, Χασομέρης (68′ Ίλιτς), Σερτζίνιο, Κουσκουνάς (80′ Γκόλιας), Στεφάνοβιτς (80′ Στογιάνοβιτς), Μίγκας (66′ Γιαννιτσάνης)

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις