Σέμος: «Δεν δικαιούμασταν την πρόκριση»

Στα εύκολα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του αλλά και στην ολιγωρία των παικτών του στις ευκαιρίες που δημιούργησαν, στάθηκε ο Λάζαρος Σέμος στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Νίκη Βόλου, για το Κύπελλο της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Θεσπρωτού:

«Συγχαρητήρια στη Νίκη Βόλου για τη σημερινή της νίκη και πρόκριση. Αυτό που είπα στους παίκτες θα πω και τώρα. Κινδυνεύω να γίνω γραφικός όσον αφορά τις δηλώσεις που κάνουμε μετά από ένα παιχνίδι. Ασφαλώς και δεν δικαιούμασταν την πρόκριση σήμερα. Όμως θα μπορούσαμε να ήμαστε πιο ανταγωνιστικοί, ειδικά όσον αφορά την αμυντική μας συμπεριφορά. Για ακόμη ένα παιχνίδι δεχθήκαμε εύκολα γκολ. Επίσης στις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε ολιγωρήσαμε και δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Όταν με αντίπαλο μία ομάδα όπως η Νίκη δεν εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες σου, τότε το πληρώνεις. Το πληρώσαμε και σήμερα και δεν ξέρω πότε θα μας γίνει μάθημα αυτό. Είναι κάτι που με προβληματίζει γιατί και τις ευκαιρίες είχαμε αλλά δεν κάναμε γκολ αλλά δεχθήκαμε και εύκολα.

Γενικά όμως ήταν ένα ανοιχτό παιχνίδι και δυνατό παιχνίδι με τη Νίκη να ευτυχίσει να προηγηθεί σ’ ένα καίριο σημείο, λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Μετά ήταν δύσκολο για εμάς. Και πάλι εκεί που θα μπορούσαμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω, έγινε το 2-0 πολύ γρήγορα. Κι εκεί τελείωσε και η πρόκριση, όση προσπάθεια κι αν κάναμε μετά.

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και καλή συνέχεια στον κ. Ξηροφώτο και στη Νίκη».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις