Έχασε 2-1 από την Ιστιαία ο Ρήγας και αποκλείστηκε

Την ήττα με 2-1 γνώρισε σήμερα ο Ρήγας Φεραίος στην Ιστιαία για το κύπελλο Γ’ Εθνικής, με τους «κυανόλευκους» να αποκλείονται από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 1-0 στο ημίχρονο με γκολ του Πουταχίδη, ο Τσελεπής ισοφάρισε για τον Ρήγα

στο 58′, για να δώσει τη νίκη πρόκριση στην Ιστιαία ο Νικολέτος στο 72′.
Οι «κυανόλευκοι» του Βελεστίνου είχαν δηλώσει πως δεν τους ενδιέφερε το κύπελλο, με τον Λάκη Μπακάλη να χρησιμοποιεί πολλούς παίκτες με μικρή συμμετοχή στο πρωτάθλημα.
Οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη-πρόκριση, αλλά οι «κυανόλευκοι» κέρδισαν τις εντυπώσεις. Η Ιστιαία προηγήθηκε στο 20′ όταν ο Ηλιόπουλος έβγαλε τη σέντρα και ο προωθημένος Πουταχίδης με κεφαλιά έκανε το 1-0.
Ο Ρήγας είχε μια καλή στιγμή με τον Χίσα στο 26′ (κεφαλιά άουτ).
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ρήγας μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και ισοφάρισε στο 58′.
Ο Τζοβάρας έκανε το γύρισμα για τον Τσελεπή και αυτός με πλασέ έγραψε το 1-1.
Στο 59’ο Χισάι έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 1-2, για να έρθει το δεύτερο γκολ για την Ιστιαία στο 72′. Ο Δαγκούλης σέντραρε και ο Νικολέτος με κεφαλιά σημείωσε το 2-1.
Στο 83′ πέρασε στο παιχνίδι για τον Ρήγα ο 15χρονος τερματοφύλακας Τσιότρας, ο οποίος αντικατέστησε τον πολύ καλό Τσουμπέκο.
Διαιτητής: Ψυχούλας (Βοιωτίας).
Βοηθοί: Σοφός, Κορακιανίτης (Βοιωτίας).
Κίτρινες: Τσουμπέκος-Δαγκούλης, Νικολέτος.
ΙΣΤΙΑΙΑ: Μπιμπάι, Δαγκούλης, Τσαούσης, Λαμπρόπουλος (46′ Στεργίου), Πανάκης, Πουταχίδης, Αλεξίου, Β. Ανέστης (82′ Βασιλείου), Ηλιόπουλος, Νικολέτος, Χ. Ανέστης (68′ Κουκούρας).
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Τσουμπέκος (75′ Τσιότρας), Ράπτης, Βουραζέρης, Σπαθής, Λάμπρου, Χίσα, Γεωργατζής (65′ Κιπτίου), Καναβός, Τζοβάρας, Μπομπότης (65′ Ζαχαράκης), Τσελεπής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις