Πρόκριση στα πέναλτι για την Πύδνα Κίτρους (video)

Η διαδικασία των πέναλτι ήταν επί της ουσίας όλο το παιχνίδι Κυπέλλου και αυτό που θα θυμούνται οι φίλαθλοι των δυο ομάδων που βρέθηκαν στο Β΄ΔΑΚ Κατερίνης και παρακολούθησαν την αναμέτρηση του Πιερικού με την Πύδνα Κίτρους.

Σε έναν δύσκολο εώς κακό αγωνιστικό χώρο, οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων προσπάθησαν κατά διαστήματα να παίξουν ποδόσφαιρο αλλά δε το κατάφεραν αφού το θέαμα του αγώνα δεν ήταν καλό και έγιναν ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δυο εστίες.

Η κατοχή ανήκει στην Πύδνα οι παίκτες της οποίας είχαν περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια τους, χωρίς όμως να βρούν τους χώρους που θα ήθελαν για να δούν την εστία του πολύ καλού σήμερα Πισάνι απο κοντά και να του δημιουργήσουν προβλήματα.

Ο Πιερικός περίμενε την ομάδα του Αποστόλη Στύλου στο κέντρο και ήταν καλά στημένος στον αγωνιστικό χώρο, με τον Μιχάλη Ζιώγα να δηλώνει μετέπειτα πως οι παίκτες του ακολούθησαν σωστά την τακτική που δούλεψαν για τον αγώνα αυτό.

Η Πύδνα ξεκίνησε με μεγάλη ευκαιρία το παιχνίδι, όταν η κεφαλιά του Δήμα απο σέντρα μέσα στην περιοχή, βρήκε στο 5΄το κάθετο δοκάρι του Ιταλού γκολκίπερ του Πιερικού.

Χωρίς φάσεις και χωρίς να διεκδικεί δάφνες ποιότητας το παιχνίδι, έφτασε στο 75΄με ωραία σέντρα απο αριστερά και κεφαλιά του Ραπτόπουλου να καταλήγει ψηλά άουτ. Στο 80΄η 2η κίτρινη του Κραγιόπουλου διατάραξε τις ισορροπίες με την Πύδνα να παίζειμεπαίκτη παραπάνω και να πιέζει περισσότερο για να φτάσει στο γκολ.
Αυτό όμως δεν έγινε ποτέ και η συνάντηση οδηγήθηκε στην 30λεπτη παράταση. Εκεί αρχικά ο Πιερικός έχασε στον 104΄τη μεγάλη του ευκαιρία με τον Αχείμαστο να φτάσει στο γκολ απο κοντά και μέσα στην περιοχή του Παπατολίκα, για να απαντήσει η Πύδνα στο 119΄με το σουτ του Μπαλή που πέρασε ελάχιστα άουτ απο το αριστερό κάθετο δοκάρι του Σοϊλεμέζογλου που αντικατέστησε τον Πισάνι στο 117΄.

Η διαδικασία των πέναλτι
Απο δεκατρείς εκτελέσεις η κάθε ομάδα με πρώτη την Πύδνα
1. Κυπαρίσσης Ν. απέκρουσε ο Σοϊλεμέζογλου
1. Λαζόπουλος 1-0
2. Ραπτόπουλος 1-1
2. Λούγκος 2-1
3. Κωτσιόπουλος 2-2
3. Ριβελίνο 3-2
4. Δήμας 3-3
4. Αχείμαστος απέκρουσε ο Παπατολίκας
5. Μπαλής 3-4
5. Παπαδόπουλος 4-4
6. Λαζαρίδης 4-5
6. Νταντίνης 5-5
7. Ένιο Πέτρο απέκρουσε ο Σοϊλεμέζογλου
7. Μπαρούτας άουτ
8. Κόλλα 5-6
8. Αγησιλάου 6-6
9. Κυπαρίσσης Γ απέκρουσε ο Σοϊλεμέζογλου
9. Σοιλεμέζογλου απέκρουσε ο Παπατολίκας
10. Παπατολίκα; 6-7
10. Καμαρά 7-7
11. Κυπαρίσσης Ν 7-8
11. Λαζόπουλος 8-8
12. Ραπτόπουλος 8-9
12. Λούγκος 9-9
13. Κωτσιόπουλος 9-10
13. Ριβελίνο απέκρουσε ο Παπατολίκας

Διαιτητής ήταν ο Μαρόπουλος με βοηθούς τους Παπαδόπουλο και Μποζατζίδη

Πιερικός (Μιχάλης Ζιώγας): Πισάνι ( 117΄Σοϊλεμέζογλου), Αχείμαστος, Μπαρούτας, Κραγιόπουλος, Αγησιλάου, Λούγκος, Ριβελίνο, Παπαδόπουλος, Παρδάλης (56΄Λαζόπουλος), Νταντίνη, Καραμανώλας (73΄Καμαρά)

Πύδνα Κίτρους (Αποστόλης Στύλος): Παπατολίκας, Λαζαρίδης, Κόλλα, Κωτσιόπουλος, Στούμπος, Μπαλής, Παυλίδης (85΄Κυπαρίσσης Ν.), Δήμας, Κατσιαμήτας (63΄Κυπαρίσσης Γ.), Ιορδανίδης (97΄Ένιο Πέτρο), Ραπτόπουλος

pieriasport.blogspot.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις