Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση Παπαδόπουλου από τον Ηρακλή

Την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή υπέβαλε στη διοίκηση της ομάδας ο Νίκος Παπαδόπουλος στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του Γηραιού από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με σκορ 1-0. “Νομίζω ότι το γρήγορο γκολ που δεχτήκαμε έπαιξε σημαντικό ρολό στην έκβαση του αγώνα, χάλασε τα σχέδια μας, θέλαμε

να βάλουμε περισσότερο άγχος στον ΠΑΟΚ. Μας χάλασε το παιχνίδι όμως και η αποβολή.
Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, έστω και με 10 παίκτες απέναντι σε μια καλή ομάδα. Ακόμα και οι λίγες ευκαιρίες που μπορέσαμε να κάνουμε, κοπήκανε είτε από τους παίκτες του ΠΑΟΚ είτε κατά την άποψη μου, από λάθος του διαιτητή. Δεν ξέρω αν είναι λάθος, θα το δούμε…
Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια και συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη.
Πήρα μια απόφαση, μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, δεν θα δεχτώ ερωτήσεις, θέτω την παραίτηση μου στη διάθεση της διοίκησης”, ήταν τα λόγια του Ελληνα τεχνικού, ο οποίος αποχώρησε χωρίς να δεχτεί ερωτήσεις.
Άμεσα αντανακλαστικά έδειξε η ΠΑΕ Ηρακλής, η οποία τοποθετήθηκε λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του Νίκου Παπαδόπουλου, ο οποίος ενημέρωσε στη συνέντευξη Τύπου πως θέτει την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης.
Οι «κυανόλευκοι» ξεκαθάρισαν πως δεν την κάνουν δεκτή και πως έχουν κανονικά προπονητή: «Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει ότι δεν κάνει αποδεκτή την παραίτηση του Νίκου Παπαδόπουλου. Η ομάδα μας ΕΧΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ και μαζί θα πορευτούμε, ενωμένοι, σ’ αυτή τη δύσκολη διαδρομή».
Αναμένονται οι εξελίξεις επί του θέματος. Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως ο Έλληνας τεχνικός δείχνει να έχει φτάσει στα όριά του και είανι πλέον πολύ κουρασμένος κυρίως ψυχολογικά με όσα γίνονται. Ωστόσο, οι παίκτες δεν θέλουν να σκέφτονται πως θα αποχωρήσει. Είναι δεμένοι μαζί του και όταν έμαθαν ότι παραιτείται, έπεσαν από τα σύννεφα.
Τέλος, να σημειωθεί πως πέντε ράμματα χρειάστηκε να κάνει ο Κούρος από την αγκωνιά που δέχτηκε από τον Τζάλμα Κάμπος κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, καθώς άνοιξε το κεφάλι του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις