Θα ενισχύσει και φέτος η Ζέρβα τον Ολυμπιακό Βόλου

Η Νίκη Ζέρβα θα συνεχίσει να προσφέρει και φέτος τις υπηρεσίες της στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, όπως ανακοίνωσε επίσημα η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ του συλλόγου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H Νίκη Ζέρβα θα φορέσει για ακόμη μια χρονιά τα ερυθρόλευκα και θα ενισχύσει σημαντικά τη νεανική ομάδα γυναικών του Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου στην Α1 Εθνική κατηγορία.
Ο ρόλος της στην ομάδα είναι πολύπλευρος αφού βοηθά αφενός αγωνιστικά αφετέρου συμβάλλει , με την εμπειρία της , ώστε και οι υπόλοιπες αθλήτριες να αναδεικνύουν το ταλέντο τους .
Η Νίκη Ζέρβα κατάγεται από την Αύρα Καλαμπάκας , έχει γεννηθεί το 1980, αγωνίζεται στη θέση ‘5’, έχει ύψος 1.82 και διακρίνεται για το δυναμικό της παιχνίδι, για τις αμυντικές τις ικανότητες αλλά και στον δημιουργικό τομέα. Πρώτο δελτίο έβγαλε στον Δαναό Τρικάλων σε ηλικία 12 ετών ενώ στα 18 της χρόνια πήρε μεταγραφή για τον Πρωτέα Κορδελιού με τον οποίον πέτυχε δυο ανόδους φτάνοντας μέχρι την Α1. Μετέπειτα πήρε μεταγραφή στην Καστοριά όπου αγωνίστηκε για 4 χρόνια στην Α1 ενώ το 2008 αγωνίστηκε με τα χρώματα του πρωταθλητή Ευρώπης Αθηναικού με τον οποίο πανηγύρισε το πρωτάθλημα Ελλάδος. Εκείνη την χρονιά ήταν και μέλος της Εθνικής Ελλάδος παίρνοντας μέρος στο Πανευρωπαικό πρωτάθλημα. Το 2009 ήρθε για πρώτη φορά στο Βόλο όπου έμεινε 1 χρόνο, πήγε στα Γιάννενα για 2 σεζόν ενώ το 2013 επέστρεψε στον Βόλο για να μείνει..
Φέτος θα βρίσκεται για πεμπτη σερί χρονιά στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Τη σεζόν 12-13 αναδείχθηκε πρώτη Ελληνίδα σκόρερ και ριμπάουντερ στην Α1, τη σεζόν 13-14 αναδείχθηκε πάλι πρώτη σκόρερ και ριμπάουντερ στην Α2 ενώ ψηφίστηκε και κορυφαία αθλήτρια στην Α2. Τη περίοδο 2014-15 στην Α1 πάλι ήταν πρώτη ριμπάουντερ αλλά και 1η στα κερδισμένα φάουλ αποδεικνύοντας με τη σταθερή της υψηλή απόδοση γιατί είναι μια από τις κορυφαίες Ελληνίδες σέντερ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις