Δήλωση του προέδρου της Δήμητρας κ. Αντώνη Μηλιώνη

Με αφορμή την έναρξη το πρωταθλήματος της Β’ Τοπικής Κατηγορίας, ο Πρόεδρος της Δήμητρας Ευξεινούπολης, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει αναφορά σε πολλά θέματα. Μιλά για το νέο ξεκίνημα που έγινε στην ομάδα του μετά τον υποβιβασμό, ώστε να αναδομηθεί σε γερές βάσεις, ευχαριστεί τον κόσμο για τη στήριξη, αλλά και τη «δίψα» των άλλων παραγόντων να κρατήσουν ζωντανές τις ομάδες, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. Τέλος κάνει αναφορά…

τόσο στη διοργανώτρια αρχή, όσο και στη διαιτησία, για την οποία λέει ότι κινείται προς το καλύτερο. Οι αναλυτικές δηλώσεις του κ. Αντώνη Μηλιώνη έχουν ως εξής:
«Μετά την έναρξη των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΘ ένιωσα την ανάγκη να εξωτερικεύσω κάποια πράγματα. Φέτος μετά την πτώση της ομάδας μας στην Β τοπική και την πραγματοποίηση της γενικής συνέλευσης του καλοκαιριού, μέσα σε ένα ενωτικό κλίμα, αποφασίσαμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, με ριζική ανανέωση, χαμηλούς τόνους και μεγάλη υπομονή, λόγω και των δύσκολων ημερών που περνάμε όλοι μας.

Με απώτερο σκοπό να φτάσει η ομάδα μας σιγά σιγά και με γερές βάσεις εκεί που της αξίζει. Ως άμεσος εκφραστής όλων των παραπάνω και μετά το πέρας της προετοιμασίας και των πρώτων αγωνιστικών, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο μας για την μεγάλη στήριξη που δείχνει στην ομάδα οικονομικά αλλά και με την έντονη παρουσία του εντός και εκτός έδρας με κόσμια συμπεριφορά, που εύχομαι να συνεχιστεί, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.Θα ήθελα να ευχηθώ ταχεία ανάρρωση στα παιδιά της ομάδας μας αλλά και των άλλων ομάδων, που έχουν τραυματιστεί ”σας περιμένουμε με αγάπη να σας καμαρώσουμε σύντομα στους αγωνιστικούς χώρους γιατί εσείς είστε το νόημα της ύπαρξης όλων μας στον αθλητισμό”. Παρακολουθώντας αρκετά παιχνίδια και των δύο κατηγοριών παρατήρησα την δίψα και την αγωνία των ποδοσφαιρικών παραγόντων να κρατήσουν ζωντανές τις ομάδες αλλά και να τις αναβαθμίσουν.

Εύχομαι καλή δύναμη, υπομονή και σύνεση σε όλους. Η διοργανώτρια αρχή φαίνεται ότι κινείτε προσεχτικά και με σταθερά βήματα για την καλύτερη οργάνωση του πρωταθλήματος, μια προσπάθεια που εμείς οι παράγοντες πρέπει να στηρίξουμε με υπομονή και τις προτάσεις μας. Μέσα σε αυτό το κλίμα και οι διαιτησίες που είδα κινούνται με τάση προς το καλύτερο αλλά και όταν γίνονται λάθη, δείχνουν ότι υπάρχει τουλάχιστον η διάθεση της δικαιοσύνης. Εύχομαι η καλή αρχή να συνεχιστεί μέχρι το τέλος από όλους μας.

Με τιμή Μηλιώνης Αντώνης»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις