Σε δύο ομίλους των οκτώ η Α2 πόλο ανδρών

Πιο νωρίς από ποτέ ξεκινά φέτος η Α2 κατηγορία ανδρών, καθώς οι ομάδες κάνουν πρεμιέρα στις 8/1, λίγες ημέρες δηλαδή μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων. Στην κατηγορία λαμβάνουν μέρος δύο βολιώτικες ομάδες η Νίκη Βόλου και ο ΟΥΚ Βόλου.

Οι περισσότερες ομάδες που συμμετέχουν στο φετινό πρωτάθλημα έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους, δίνοντας φιλικά παιχνίδια, με στόχο να παρουσιαστούν έτοιμες στο νέο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώτος γύρος της Α2 ανδρών που θα έχει διάρκεια από τον Γενάρη έως και τα μέσα Μαρτίου θα γίνει σε δύο ομίλους των οκτώ ομάδων.
Το σενάριο για τέσσερις ομίλους των τεσσάρων φαίνεται να αποκλείεται και το παραπάνω είναι το πιθανότερο, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι οριστικό.

Συνεπώς, αν περάσει η συγκεκριμένη πρόταση τότε όλες οι ομάδες στον πρώτο γύρο θα δώσουν δεκατέσσερα παιχνίδια, επτά εντός και επτά εκτός.

Όσον αφορά τις ομάδες της επαρχίας είναι πρωτοφανές ότι δεν υπάρχει ομάδα από τη Θεσσαλονίκη, ενώ συμμετέχουν δύο ομάδες από τον Βόλο, τρεις ομάδες από την Κρήτη, η Χαλκίδα και η ΝΕΠ.