Μπούρμπος: «Ο Σφακιανάκης βιάστηκε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα»

Για την απόφαση του Στέλιου Σφακιανάκη να ανακοινώσει την έναρξη του πρωταθλήματος, αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της Αναγέννησης Καρδίτσας Βασίλης Μπούρμπος, κάνοντας παράλληλα λόγο για βιασύνη του.

Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero 107,4 της Θεσσαλονίκης, έκανε ο πρόεδρος της Αναγέννησης Καρδίτσας Βασίλης Μπούρμπος, ο οποίος μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι θα ακολουθήσουν και άλλες ΠΑΕ την πρόταση μομφής που κατέθεσε κατά του Στέλιου Σφακιανάκη η Καλλιθέα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη θέση της Καρδίτσας όσον αφορά τη σέντρα του πρωταθλήματος: «Πιστεύω θα πάμε Τετάρτη για συμβούλιο. Ο κ. Σφακιανάκης βιάστηκε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Θα δούμε αν θα γίνει συμβούλιο, γιατί πρέπει να το συγκαλέσουν κιόλας».

Για τις δηλώσεις του κ. Λυχναρά, ότι δεν συντρέχει λόγος να γίνει ΔΣ: «Ο κ. Λυχναράς μπορεί να λέει ο,τι νομίζει. Κατ αρχάς υπάρχουν ομάδες που δεν έχουν πάρει άδεια. Κάποιοι βιάστηκαν. Πρέπει να μας πει ο κ. Σφακιανάκης, γιατί βιάστηκε. Υπάρχει και και το θέμα με τον Πανελευσινιακό, του οποίου το ματς δεν ξεκίνησε. Και αν βάλουμε τις ομάδες που δεν πήραν άδεια, το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει με δύο αγώνες. Η Λαμία για παράδειγμα δήλωσε σύμφωνη να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αλλά ζήτησε συμβούλιο, όπως και άλλες ομάδες».

Για τα τηλεοπτικά: «Δεν έχουμε ιδέα τι γίνεται με τα τηλεοπτικά. Εγώ ξέρω ότι υπάρχει μία πρόταση, ένα ενδιαφέρον από τη CYTA. Δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύει. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό».

Για τα προβλήματα που υπάρχουν στη Football League: «Υπάρχει οικονομικό θέμα στις ομάδες. Το θέμα είναι αν ξεκινήσουμε, να το πάμε μέχρι το τέλος. Όχι να αποχωρήσουν ομάδες στην πορεία της σεζόν. Αν πέρυσι το έκαναν δύο, φέτος θα είναι πιο πολλές. Τα έξοδα είναι τεράστια και τα έσοδα μηδενικά».

Για την πρόταση μομφής της Καλλιθέας κατά του Στέλιου Σφακιανάκη: «Πιστεύω θα ακολουθήσουν και άλλες ομάδες».

Συνεχίζοντας για την απόφαση του κ. Σφακιανάκη, υπογράμμισε: «Ένα σοβαρό θέμα όπως της έναρξης, δεν το αποφασίζεις μέσω τηλεφώνων ή εγγράφων. Πρέπει να γίνει ένα συμβούλιο για να αποφασίσουμε όλοι μαζί και να μας εξηγήσει ο κ. Σφακιανάκης αν υπάρχουν συμφωνίες. Αν θέλουμε να υπάρχει ένα αξιόπιστο πρωτάθλημα, πρέπει να γνωρίζουμε ότι υπάρχει τηλεοπτική στέγη και χορηγίες. Το ΙΚΑ και η ασφάλεια των παικτών, στοιχίζει σε κάθε ομάδα 100 χιλιάδες ευρώ. Τώρα πάμε στα τυφλά και δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει».

Για την κατάσταση της ομάδας του, εν όψει του αγώνα με τον ΑΡΗ: «Εμείς είμαστε έτοιμοι».

Για το γεγονός ότι το ματς του Σαββάτου θα συμπέσει με το μπασκετικό ντέρμπι:  «Μας κάνει μεγάλη ζημιά. Σπάνια παίζουμε Σάββατο. Συνήθως παίζαμε Κυριακή. Τώρα όλα ορίστηκαν Σάββατο. Είναι κάτι που ο κ. Σφακιανάκης πρέπει να μας εξηγήσει».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις