Τέλος ο Παπαδόπουλος από τον Ηρακλή – Αναλαμβάνει ο Κωφίδης

Αποχωρεί από τον Ηρακλή ο Νίκος Παπαδόπουλος. Ο 45χρονος τεχνικός είχε δηλώσει μετά το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ ότι υπέβαλλε την παραίτησή του και παρά τις προσπάθειες που έγιναν τα τελευταία 24ωρα δεν άλλαξε γνώμη.

Σήμερα το πρωί μετέβη στο προπονητικό κέντρο του «Γηραιού», φορώντας πολιτικά και συνομίλησε με τον Νίκο Καγιούλη, αλλά δεν άλλαξε κάτι ύστερα από τη συζήτηση που είχαν οι δυο τους. Μάλιστα, ζήτησε από τον άνθρωπο που «τρέχει» την ομάδα να αποχωρήσουν τρεις με τέσσερις συνεργάτες του, καθώς φαίνεται ότι εκτιμά ότι η παρουσία τους μόνο καλό δεν κάνει στη λειτουργία του συλλόγου. Ωστόσο, η άλλη πλευρά δεν έκανε πίσω στο συγκεκριμένο θέμα και παίρνοντας υπ ‘όψιν του αυτό το γεγονός συν τις δυσκολίες που υπάρχουν στον Ηρακλή τον τελευταίο καιρό, ο Έλληνας τεχνικός πήρε την οριστική απόφαση να αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας.

Εντός της ημέρας αναμένεται να επισημοποιηθεί ότι ο Σάββας Κωφίδης θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, αλλά δεν έχει γίνει ξεκάθαρο αν πρόκειται για μόνιμη ή προσωρινή λύση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις