Αποχώρησε από τον Ηρακλή ο Κ. Μπαντάς

Παρελθόν από την ομάδα του Ηρακλή αποτελεί ο Κώστας Μπαντάς. Η είδηση της παραίτησής του ήταν εντελώς ξαφνική κι έχει να κάνει με τη «διαφορά φιλοσοφίας κι αντίληψης για το ποδόσφαιρο» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο ίδιος…


«Δεν υπάρχει προσωπικό πρόβλημα με κανέναν, αποχωρώ με δική μου απόφαση από την ομάδα ως φίλος κι ευχαριστώ όλους για τη συνεργασία», ανέφερε σε επικοινωνία με το «goalpost.gr» και πρόσθεσε. «Το ποδόσφαιρο, είναι ένας χώρος και μια ενασχόληση στην οποία βρισκόμαστε για να περνάμε ευχάριστα. Δεν υπάρχει λόγος όταν κάποια πράγματα δεν ταιριάζουν με τη φιλοσοφία μας, να συνεχίσουμε να τα κάνουμε».
Ο κ. Μπαντάς ανέλαβε την ομάδα του Ηρακλή το καλοκαίρι, στην πρώτη του προπονητική προσπάθεια και υπερασπίστηκε με τον καλύτερο τρόπο τον τίτλο του πρωταθλητή, καθώς η ομάδα του Ηρακλή είχε εξαιρετική παρουσία στον τελικό του «SUPER CUP» της ΕΠΣΘ, ενώ στην παρουσία του στο πρωτάθλημα ήταν αήττητος με μια ισοπαλία εντός έδρας και δυο νίκες εκτός.
Μετά την παραίτηση του προέδρου κ. Προβίδα, πριν από λίγες ημέρες και τη μη διεξαγωγή της αναμέτρησης του Σαββάτου με το Θησέα, λόγω έλλειψης καρτών υγείας των ποδοσφαιριστών του Ηρακλή, ακολούθησε η παραίτηση του προπονητή, σε μια αλληλουχία γεγονότων, που δεν μπορεί να είναι συμπτωματική.

 

FASA_ΖΩΖΑΝΑ.jpg