ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Μια διαφορετική “πινελιά” στον πάγκο…

Πολύ καλή δουλειά σε όλα τα επίπεδα γίνεται αναμφισβήτητα στο Διαγόρα, με την ομάδα να βρίσκεται πλέον στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μετρώντας τρεις νίκες και μια ισοπαλία.
Αυτό που προσδίδει μια ιδιαίτερη πινελιά, στην ομάδα του Στεφανοβικείου, είναι η ύπαρξη μιας κοπέλας στο προπονητικό τιμ, γεγονός αν μη τι άλλο ασυνήθιστο για τα ποδοσφαιρικά δεδομένα γενικότερα, αλλά και ειδικότερα στην περιοχή μας…

Η κοπέλα που κάθεται στον πάγκο του Διαγόρα, ως βοηθός του Μιχάλη Βαγγόπουλου και κοσμεί με την παρουσία της τον πάγκο, είναι η Κατερίνα Τσιρδάνη.
Η καβαλιώτισσα παίκτρια που έχει συνδέσει το όνομα της με το ποδόσφαιρο, έχει μεγάλη καριέρα στα γήπεδα της Α’ Εθνικής Γυναικών και συμμετοχές στην εθνική ομάδα, το καλοκαίρι ανέλαβε την οργάνωση των τμημάτων της ακαδημίας του Διαγόρα. Ταυτόχρονα, όμως, είναι και στο προπονητικό τιμ της ομάδας, ως βοηθός του κ. Βαγγόπουλου με συγκεκριμένο ρόλο στην προετοιμασία της. Τα ως τώρα αποτελέσματα δικαιώνουν τις επιλογές, διότι και η Κατερίνα- όπως και το υπόλοιπο προπονητικό τιμ- είναι γνώστρια του αντικειμένου και με τις πλούσιες εμπειρίες της σε πρωταγωνιστικό, προετοιμάζει, βοηθά και στηρίζει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας με επακόλουθο τα θετικά αποτελέσματα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις