Ισόπαλοι 2-2 οι Παίδες της ΕΠΣΘ με την Εύβοια

Ισόπαλο 2-2 έληξε το παιχνίδι των μικτών ομάδων Παίδων της ΕΠΣ Θεσσαλίας με την ΕΠΣ Ευβοίας, το οποίο διεξήχθη στο ΕΑΚ Βόλου, για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων. Το παιχνίδι είχε μεγάλο ενδιαφέρον, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν για τη νίκη, με την ομάδα του Αντώνη Μάνδαλου

να μένει νωρίς πίσω στο σκορ, όταν στο 5′ ο Αλαφάνης έγραψε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους. Ωστόσο, οι Παίδες της ΕΠΣΘ αντέδρασαν, ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφεραν να «γυρίσουν» το ματς σε διάστημα πέντε λεπτών. Στο 20′ ο Κωστόπουλος με σουτ έκανε το 1-1, ενώ ο ίδιος παίκτης με πέναλτι στο 25′ πέτυχε το 2-1. Το πέναλτι καταλόγισε ο διαιτητής για χέρι μέσα στην περιοχή.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΕΠΣ Ευβοίας ήταν καλύτερη, με περισσότερες δυνάμεις, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 57′ με κοντινή προβολή του Ρουμελιώτη, μετά από εκτέλεση φάουλ και αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων.
Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέλαβαν τα ηνία του παιχνιδιού, είχαν αρκετές καλές επιθετικές στιγμές στο παιχνίδι, χωρίς όμως να καταφέρουν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα και να πάρουν τη νίκη.
ΠΑΙΔΕΣ ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Τάσος, Αφεντίτσας, Καλαμούλης, Γκόριας, Κουτσιμπάνας, Κωστούλας (55′ Μπουμπούκης), Κωστόπουλος, Τσιτσικλής (75′ Τέγιας), Καλόγηρος (60′ Μπαλλάς), Αναστασόπουλος (46′ Παπαδήμας), Χριστόπουλος.
ΠΑΙΔΕΣ ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ: Μίχος, Ρουμελιώτης, Πόγκας, Πασάς, Αδαμόπουλος, Γιαλός, Αλαφάκης, Κικίδης, Ποδαράς, Τζαφέρης, Τσαούσης.

Από πλευράς ΕΠΣ Ευβοίας έπαιξαν στο δεύτερο ημίχρονο και οι Μπασούκος, Παπακωνσταντίνου, Ελευθεριάδης, Μήτρου, Σπύρου, Παπαδόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις