Γ. ΦΑΣΟΥΡΑΚΗΣ: Πρωταγωνιστής ο Σαρακηνός

Ο Γιάννης Φασουράκης είναι ο νέος προπονητής του Σαρακηνού, καθώς αποδέχτηκε την πρόταση που του έκαναν οι σημερινοί διοικούντες και παλαιοί συμπαίκτες του στην ομάδα της Αγ. Παρασκευής. Ο Γιάννης Φασουράκης ξεκίνησε από τις ακαδημίες των «κοκκινόμαυρων» και συνέχισε εκεί την καριέρα του για πολλά χρόνια, αφού υπέγραψε το πρώτο του δελτίο τη σεζόν 1989-1990 και παρέμεινε ως το 1997, οπότε μεταγράφηκε στη Νίκη Βόλου…

Ο Γιάννης, γέννημα θέμα της περιοχής είχε τη χαρά να είναι μέλος της ομάδας του Σαρακηνού τη χρονιά που πήρε το τελευταίο πρωτάθλημα της, το 1990-1991. Πλέον ο Γιάννης Φασουράκης επιστρέφει ως προπονητής- πρωταθλητής για να αναλάβει την ομάδα στην οποία γαλουχήθηκε και να συνεχίσει μαζί της μια πορεία πρωταγωνιστική, με έντονο συναισθημα.
Γι αυτή τη νέα και πολύ ιδιαίτερη σελίδα στην προπονητική του καριέρα μίλησε στο «goalpost.gr» ο Γιάννης Φασουράκης, που ανέφερε αναλυτικότερα…
«Δεν μου ήταν δύσκολο να απαντήσω στην πρόταση του Σαρακηνού, την οποία κι αποδέχτηκα, διότι είναι και συναισθηματικοί οι λόγοι που με δένουν με την ομάδα αυτή.
Οι στόχοι της διοίκησης, το επίπεδο οργάνωσης, το γεγονός ότι όλα αυτά τα χρόνια πρωταγωνιστεί, αλλά και το ότι έχει ακαδημίες, που μετρούν πολύ για μένα, αποτελούν και δικές μου επιθυμίες και συμπίπτουν μ’ αυτά που θέλω κι εγώ από ένα σύλλογο.
Ο δεύτερος λόγος που με οδήγησε να αποδεχτώ την πρόταση είναι ότι πιστεύω πως η ομάδα διαθέτει αξιόλογο υλικό, νεαρό σε ηλικία, ιδανικό για να δουλέψει κάθε προπονητής.
Οι στόχοι δεν αλλάζουν, η ομάδα τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί και το ίδιο θα κάνει και τώρα, θα πρωταγωνιστήσει. Δεν υπάρχει ταβάνι ούτε για μένα ούτε και για το Σαρακηνό, θα το πάμε όσο ψηλά πάει.»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις